Harrastamisen Suomen malli Lohjalla hakee uusia palveluntuottajia

Harrastamisen Suomen malli Lohjalla hakee uusia palveluntuottajia eli kerhojen tuottajia ja uusia kerhoja kevätkaudelle 2022.

Harrastamisen Suomen mallin tarkoitus on järjestää kaikille Lohjan koululaisille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteyteen. Kerhot noudattavat perusopetuksen toimintakautta mahdollisimman tarkasti, eli keväällä kerhoja järjestetään viikoilla 2-21. Ensisijaisesti harrastustoimintaa järjestetään koulun tiloissa. Lapset ja nuoret hakevat kevätkauden kerhoihin marraskuun 2021 loppupuolella.

Harrastamisen Suomen malli Lohjalla -hanketiimi järjestää kerhojen järjestämisestä kiinnostuneille infotilaisuuden ma 1.11. klo 14-15 ja ti 2.11. klo 17-18. Infotilaisuudessa kerromme esimerkiksi palveluntuottajana toimimisesta, sekä selvityksistämme maksaa kerhon ohjaajalle matkakorvausta ja kerholaisten kuljettamisesta koululta kerhoon. Infotilaisuudet järjestetään verkossa Microsoft Teams –kokouksena, joiden linkit löytyvät verkkosivuiltamme.

Palveluntuottajana on toistaiseksi voinut toimia rekisteröity yhdistys tai yritys. Muut toimijat saavat lisätietoa palveluntuottajana toimimisen mahdollisuuksista infotilaisuudessa tai verkkosivuiltamme. Palveluntuottajaksi hakeudutaan lähettämällä hakulomake ma 1.11. klo 8.00 alkaen ja pe 5.11. klo 12.00 mennessä. Hakulomake on sähköinen, ja se löytyy verkkosivuiltamme. Hakemukset käsitellään, ja sen jälkeen hakemuksen tehneille palveluntuottajille ilmoitetaan, onko hakemus hyväksytty vai ei. Mikäli hakemus on hyväksytty, palveluntuottaja pääsee tarjoamaan omia kerhojaan Lohjan kouluille viikkojen 45-46 aikana.

Lisätietoa Lohjan kaupungin verkkosivuilta Harrastamisen Suomen malli Lohjalla –alasivulta ja voit ottaa yhteyttä hanketiimin edustajaan: Mira Lillman, p. 050 5532005 tai mira.lillman@lohja.fi. Hanketiimiin voit olla muutenkin yhteydessä matalalla kynnyksellä!

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This