Harrastamisen Suomen malli hakee harrastustoiminnan tarjoajia

Harrastamisen Suomen malli laajenee syksyllä 2021, mikäli Opetus- ja kulttuuriministeriö jatkaa hankkeen rahoittamista Lohjalla. Toimintaa suunnitellaan Lohjan kaikille ala- ja yläkouluille. Tavoitteena on juurruttaa Harrastamisen Suomen malli pysyväksi toimintamalliksi Lohjalla.

Harrastamisen Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastamisen Suomen malli yhdistää lasten harrastustoiveet, sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyön.

Hakuaika harrastusta tarjoaville toimijoille on alkanut huhtikuussa, ja hakuaika päättyy 12.5.2021 klo 15.00. Harrastustoimijoiden kanssa tehdään sopimuksia ja koulukohtaisia suunnitelmia kesällä 2021. Harrastustoimijoita haetaan sähköisellä lomakkeella.

Kerhoja järjestetään 30.8.2021-27.5.2022 poisluettuna koulujen loma-ajat. Harrastustoiminnan järjestäjä sitoutuu järjestämään kerhoa viikoittain. Yhden kerhokerran pituus on vähintään 45 minuuttia ja enintään 90 minuuttia.

Harrastamisen Suomen malli -hankkeesta lisätietoja antaa:

Joni Pitkonen
joni.pitkonen(at)lohja.fi
050 5675897 

Anni Juntunen
anni.juntune(at)lohja.fi
050 325 5169

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut / Lohjan kaupunki
Yleinen kulttuuritoimi / Lohjan kaupunki
Lohjan Liikuntakeskus Oy

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This