Haku Harrastamisen Lohjan mallin palveluntuottajaksi kaudelle 2024–2025

Harrastamisen Lohjan malli hakee palveluntuottajia järjestämään harrastusryhmiä Lohjan kouluille ja niiden lähiympäristöön arki-iltapäivisin (klo 12–17) lukuvuodelle 2024–2025.  

Palveluntuottajalle maksetaan harrastuksen ohjauksesta, mutta ryhmään osallistuville lapsille harrastus on maksuton. Jos harrastusta ei voida toteuttaa koulun tiloissa, se voidaan järjestää palveluntuottajan omissa tiloissa.  

Myös toiminnassa parhaillaan mukana olevien palveluntuottajien pitää täyttää hakulomake, mikäli he haluavat jatkaa mukana lukuvuonna 2024–2025.  

Hae palveluntuottajaksi

Hakulomake on avoinna 1.3.–15.4.2024 klo 23.00 saakka. Päätökset tulevan kauden palveluntuottajista tehdään huhtikuun loppuun mennessä.  

Tutustu ennakkoon palveluntuottajan ohjeistukseen sekä valinta- ja laatukriteereihin

Mikäli aihe kiinnostaa enemmänkin, Laurentius-salissa järjestetään keskiviikkona 20.3. klo 18–20 Harrastusilta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lue lisää Harrastusillasta.  

Illan aikana esitellään Harrastamisen Lohjan mallin kehittämisohjelma. Lisäksi ohjelmassa on lasten ja nuorten harrastusryhmien esityksiä sekä Harrastamisen Lohjan mallissa mukana olevien haastatteluita. Asiantuntijavieraana on professori emerita Lea Pulkkinen, joka tutkimuksessaan Lapsesta aikuiseksi on seurannut samojen henkilöiden kehitystä lapsuudesta 50-vuotiaaksi. Hän on vaikuttanut koulujen aamu- ja iltapäivätoiminnan syntyvaiheisiin ja harrastustoiminnan kytkemiseen koulupäivään.  

Harrastusillan tapahtumasivuun pääset tutustumaan Lohjan tapahtumakalenterista

Lisätietoja:
Juha Koivuporras
liikunta- ja harrastuskoordinaattori
juha.koivuporras@lohja.fi
044 369 5032

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This