Etsimme erityistukiperheitä!

Lohjan kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluissa on tällä hetkellä useita erityistä tukea tarvitsevia lapsia tukiperhejonossa. Ilmoittaudu erityistukiperhekoulutukseen 7.5.2021 mennessä.

Oletko sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuollon ammattilainen? Järjestämme erityistukiperhekoulutuksen lauantaina 22.5.2021, ilmoittautumiset 7.5.2021 mennessä (yhteystiedot alla).

Lohjan kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluissa sekä Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa (Karkkilan ja Vihdin alue) on tällä hetkellä useita erityistä tukea tarvitsevia lapsia tukiperhejonossa. Voisiko Sinun perheesi tarjota näille lapsille mahdollisuuden viettää viikonloppuja kanssanne? Erityistukiperheenä toimit tukena lapselle tai nuorelle, jonka katsotaan hyötyvän perheen ulkopuolisen aikuisen antamasta ajasta ja huomiosta. Olet lapselle turvallinen ja luotettava aikuinen, joka kuuntelee, puuhastelee yhdessä lapsen kanssa ja toimii aikuisen mallina.

Erityistukiperhetoiminnassa pystyt hyödyntämään omaa alan koulutustasi sekä työkokemustasi lapsen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tukiperheeksi voivat hakeutua henkilöt, joilla on tasapainoinen elämäntilanne. Toiminnasta maksetaan palkkio ja kulukorvaus. Erityistukiperheet perehdytetään ja koulutetaan tehtävään.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää erityistukiperhetoiminnasta!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Lohjan kaupunki:
sosiaaliohjaaja Minna Kupari
p. 044-374 1164
minna.kupari@lohja.fi

Ptky Karviainen:
erityissosiaaliohjaaja Nina Klenberg
p. 044-767 4789
nina.klenberg@karviainen.fi

#erityistukiperhekoulutus

Share This