Eeva Joenpelto -palkinto – kirjallisuusseminaarin ohjelma on julkaistu

Eeva Joenpelto -palkinnon saaja julkistetaan Lohjan kirjallisuusseminaarissa lauantaina 8.6.2024. Lisäksi kirjailijat kertovat ehdokasteoksistaan seminaarissa.

Kirjallisuusseminaari järjestetään la 8.6.2024 klo 10 alkaen Lohjan Laurentius-salissa, osoitteessa Kirkkokatu 6. Seminaariin on vapaa pääsy.

Ilmoittaudu mukaan!

Kirjallisuusseminaarissa kuullaan ehdokasteosten esittelyjen lisäksi kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan varapuheenjohtaja Satu Nybäckin avaussanat, Eeva Joenpelto -palkinnon esiraadin ja valintatoimikunnan puheenvuorot sekä musiikkiesitys. Tilaisuuteen kuuluu myös omakustanteiset lounas- ja kahvitauot. Mikäli haluat aterioida seminaaripaikalla, kahvi ja ruokapalvelut seminaaripäivään Laurentius-talossa tuottaa Compass Group. Tilaa ateriapalvelut etukäteen täältä.

Palkinnon saajan julkistus on n. klo 15.15, jonka jälkeen tapahtuma päättyy.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin.

Tilaisuus striimataan ja livelähetys on katsottavissa Lohjan kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Eeva Joenpelto -kirjallisuuspalkinto tekee paluun 20 vuoden tauon jälkeen. Uudistettu palkinto myönnetään joka toinen vuosi vuodesta 2024 alkaen yhdelle kotimaisella kielellä kirjoitetulle teokselle.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This