Kutsuliikennne Pusulasta ja Nummelta Lohjan keskustaan

Kaksi Taxiline -pikkubussia

Asiointiyhteydet Lohjan kutsuliikenteellä 1.6.2020 – 12.8.2020 Pusulasta ja Nummelta Lohjan keskustaan perjantaisin ja Karkkilaan keskiviikkoisin. Kutsuliikenne on kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä.

Logistiikkapalveluiden tiedote 20.5.2020

Lohjan kaupunki tarjoaa asiointiyhteydet kutsuliikenteellä kesäksi ajalla 1.6.2020 – 12.8.2020.

Perjantaisin auto lähtee klo 10.00 Pusulan keskustasta (kirkon vierestä) ja ajaa Nummen kirkon, Saukkolan Kauppakujan, Lohjantien/Saukkolantien ja Lempolan kautta Lohjan torille (Lohjantähden eteen). Paluukuljetus samaa reittiä klo 13.00. Vuoro on kaikille avointa joukkoliikennettä ja kyytiin voi tulla mistä vain matkan varrelta myös niistä paikoista missä ei ole pysäkkiä, mutta liikennöitsijän auto pystyy turvallisesti ottamaan tai jättämään matkustajia. Vuoro voi tarvittaessa viedä Lohjalla myös esim. Neidonkeitaalle.

Keskiviikkoisin auto Lähtee Pusulasta (kirkon vierestä) klo 13.00 jatkaen Ikkalan kautta Karkkilan keskustaan. Paluukuljetus samaa reittiä klo 15.00. Yhteydet ajetaan Lohjan kaupungin tilaamalla kutsuliikenteen autolla, jota liikennöi Taxiline Koskinen Oy.
Lohjan vuoroihin perjantaille, sekä Karkkilan vuoroihin keskiviikolle tulee tehdä ennakkoilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä suoraan auton numeroon. Näin liikennöitsijä pystyy varautumaan kuljetustarpeeseen sopivalla kalustolla. Jos tarvitsee esim. Pusulassa auton hakevan hieman kauempaa pysäkistä, voi kutsuliikenteen auton kuljettajalle soittaa ja sopia kuljetuspoikkeamasta.

Kutsuliikenteen puhelinnumero autoon on: 010 320 6210. Autoon voi soittaa kaikkina arkipäivinä klo 9-16 välillä. Kutsuliikenne sekä vuoroyhteydet Pusulasta Lohjalle ja Karkkilaan ovat kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä. Matka hinta on aina 3,30 euroa/suunta, matkan pituudesta riippumatta.

Tapio Heinonen
Henkilöliikennelogistikko
Lohjan kaupunki

Share This