Aluehallitus valitsi hyvinvointialueelle johtajia ja päätti muutosvaiheen kuljetus- ja välityspalvelujen järjestämisestä

Kokouksessa valittiin palvelualue- sekä konsernipalvelu- ja palvelutuotannon johtajat.

Siirtymävaiheessa, vuoden 2023 ajan kuljetuspalvelut järjestetään alueella siirtyvien sopimusten mukaisesti. Espoon osalta välitystoiminta on kilpailutettava.

Aluehallitus valitsi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen virkoihin vakinaisesti:

– lasten, nuorten ja perheiden palveluiden palvelualuejohtajaksiMari Ahlströmin,VTM, eMBA
ikääntyneiden palveluiden palvelualuejohtajaksi Tuula Suomisen, TtM, eMBA
– vammaispalvelujen palvelualuejohtajaksi Timo Hokkasen, YTM
– sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualuejohtajaksi Markus Paanasen,LTT
– konsernipalvelujen johtajaksi Markus Syrjäsen, FM, VTM, eMBA, sekä
– palvelutuotannon johtajaksi Matias Pälveen, OTM, Ekonomiekandidat.

Henkilöstöedut
Aluehallitus päätti ottaa käyttöön 300 euroa/vuosi verovapaat henkilöstöedut liikuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin sekä työsuhdematkalippuetuun. Lisäksi päätettiin henkilöstönlounasedusta.

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten järjestäminen
Siirtymävaiheessa, vuoden 2023 ajan kuljetuspalvelut järjestetään siirtyvien sopimusten mukaisesti kunta- tai aluekohtaisina ratkaisuina palvelujen turvallisuus varmistaen. Välityspalvelut on kilpailutettava Espoon osalta markkinaoikeuden päätöksen mukaisesti. Aluehallitukselle tuodaan säännöllisesti seurantatietoja Espoon kaupungin väliaikaisratkaisun toimivuudesta.

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolainmukaisetkuljetus- ja välityspalvelutkilpailutetaan jatkossa koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen alueelle. Hankinnassa huomioidaan alueelliset tarpeet ja olemassa olevat sopimukset, ja sen periaatteet tuodaan aluehallituksen käsiteltäväksi. Vaikuttajatoimielimiä kuullaan ennen päätöksentekoa.Syksyn 2022 aikana aluehallitus järjestää erillisen kokouksen kuljetuspalveluihin liittyen.

https://www.sttinfo.fi/tiedote/aluehallitus-valitsi-hyvinvointialueelle-johtajia-ja-paatti-muutosvaiheen-kuljetus–ja-valityspalvelujen-jarjestamisesta?publisherId=69818831&releaseId=69945416&lang=fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This