Tervetuloa testaamaan sivustoa!

Yleiset kysymykset

Vastaa yleisiin kysymyksiin

Tehtävät

Kari: Muutto Lohjalle

Kari harkitsee muuttoa Etelä-Suomeen ja on kiinnostunut rakentamisesta Lohjalla. Hän on kuullut, että keskustan alueella on paljon tontteja. Kari haluaa tietää, missä tontit tarkalleen sijaitsevat ja minkä hintaisia ne ovat.

Siirry vastauslomakkeelle


Kasper: kesätyöt

16-vuotias Kasper haluaa ensimmäistä kertaa kesätöihin. Häntä kiinnostaa, millaisia kesätöitä Lohjan kaupunki tarjoaa alaikäisille nuorille.

Siirry vastauslomakkeelle


Tiia: Lohja 700 vuotta

Lohjalla vietetään 700 vuoden juhlavuotta. Tiia haluaa tietää mitä kaikkea juhlavuonna tapahtuu ja milloin ja missä pääjuhlaa vietetään.

Siirry vastauslomakkeelle


Emma: luontokohteet

Emman vanha ystävä on tulossa ensi viikonlopuksi kylään. Emma haluaa esitellä ystävälleen Lohjan seudun luontoa, mutta hän on itsekin asunut kaupungissa vasta vähän aikaa. Nyt Emman pitäisi selvittää, millaisia luontopolkuja alueella on.

Siirry vastauslomakkeelle


Matias: Yrityksen perustaminen

Matias haaveilee oman yrityksen perustamisesta. Hän haluaa tietää, millaista tukea ja palveluja Lohjan kaupunki tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle.

Siirry vastauslomakkeelle


Taina: kouluun ruotsin kielellä

Taina asuu Sammatissa ja hänellä on kaksi pientä lasta. Hän haluaisi laittaa lapsensa ruotsinkieliseen eskariin ja myöhemmin kouluun, ja tarvitsee lisätietoa asiasta.

Siirry vastauslomakkeelle


Tuomas: Uimapaikat

Tuomas ei ole hetkeen harrastanut liikuntaa, mutta uinti kiinnostaa. Tuomas haluaa tietää, missä Lohjalla on uimahalli ja uimarantoja.

Siirry vastauslomakkeelle


Itse valittu aihe

Mieti jokin sinua kiinnostava, kaupungin palveluihin liittyvä asia asia, josta haluat löytää tiedon.

Siirry vastauslomakkeelle

 

 

 

Aiheeseen liittyvää: