Ikääntyneiden hyvinvoinnin tietoiskut: liikunta ja ravitsemus

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää ikääntyneille suunnattuja tietoiskuja ravitsemuksesta, liikunnasta, mielen hyvinvoinnista ja turvallisesta arjesta loka- ja marraskuussa.

Tilaisuudet järjestetään Espoon Lippulaivan kirjaston 3. kerroksen Salonki-tilassa, mutta niitä voi seurata myös etäyhteyden välityksellä. Tietoiskut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

12.10.2023 klo 13–14 Ikääntyneiden liikunta ja ravitsemus

Miten söisin ja kuinka liikkuisin eläkkeellä voidakseni hyvin?  

Ruoka herättää monenlaisia tuntemuksia, ja aina uutisoidaan ihmeruoista, jotka pelastavat terveyden. Millainen on hyvä ja monipuolinen ruokavalio, jotta voisin hyvin? Liikkumisestakin tuntuu olevan, jos jonkinmoista tietoa ja on vaikea pysyä kärryillä, mikä nyt on järkevää liikkumista ja mikä ei. Jos tuntuu tutulta, jatka lukemista! Tule livenä Espoon lippulaivan kirjaston Salonki-tilaan tai etäyhteydellä 12.10.2023 klo 13–14 saamaan tutkittuun tietoon perustuvia vinkkejä eläkeikäisten ravinnosta ja liikkumisesta. Tietoiskuun on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille.

Sinulla on mahdollisuus esittää kommentteja ja kysymyksiä paikan päällä tai etänä. Tietoisku striimataan ja tekstitetään jälkikäteen suomeksi. Tietoiskun tallenne löytyy kahden viikon sisällä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Aika: 12.10.2023 klo 13–14

Paikka: Espoon Lippulaivan kirjaston Salonki-tila (3.kerros, Prisman puoleinen pääty), Espoonlahdenkatu 8, 02320 Espoo tai linjoille https://vimeo.com/event/3699764

Ohjelma

  • 13–13.05 Tervetuloa: Salla Mustonen, ravitsemusterapeutti, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue 
  • 13.40–13.55   Yhteistä keskustelua kuulijoiden kanssa 
  • 13.55–14.00 Tietoiskun päätössanat: Salla Mustonen, ravitsemusterapeutti, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Järjestäjät: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Espoon kaupunki, Ikäinstituutti ja Gery ry.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This