Avoimet ovet Nemus Futurum -vierailukeskuksessa Kirkniemessä

Opastetulla kierroksella metsässä Nemus Futurumissa

Tervetuloa viettämään virkistävä iltapäivä metsässä ja tutustumaan lohjalaiseen metsään uudella tavalla maanantaina 3.6.2024 klo 15 ja 17.

Huom.! Molemmat vierailuryhmät ovat täynnä.

Järjestämme yhdessä Metsä Groupin kanssa avoimien ovien iltapäivän Nemus Futurum -vierailukeskuksessa Kirkniemen lähiympäristössä. Nemus Futurum on Metsä Groupin vierailukeskus, joka yhdistää luonnon, tieteen ja teknologian ainutlaatuiseksi yhdistelmäksi. Katso täällä Nemus Futurumin esittelyvideo.

Iltapäivän aikana järjestetään kaksi opastettua kierrosta klo 15 ja 17. Yhdelle kierrokselle mahtuu 18 osallistujaa. Voit ilmoittautua mukaan kierrokselle sivulla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään 29.5.2024.

Nemus Futurumin opastetulla kierroksella pääset:

  • Oppimaan kestävästä metsän- ja luonnonhoidosta uniikilla tavalla lisätyn todellisuuden avulla.
  • Oivaltamaan pohjoisen puun merkityksestä uusiutuvana raaka-aineena, jolla korvataan fossiilipohjaisia materiaaleja.
  • Tutustumaan lisätyn todellisuuden avulla siihen, miten kestävä metsänhoito vaikuttaa hiilinieluihin ja metsien monimuotoisuuteen.

Opastettu kierros kestää noin 2,5 tuntia. Kuljemme metsässä, joten varauduthan tukevapohjaisilla kengillä ja säänmukaisella vaatetuksella.

Tärkeää tietoa vierailusta

  • Vierailu toteutuu, jos kierrokselle on vähintään 10 ilmoittautunutta. Mikäli vierailu joudutaan perumaan, siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille.
  • Vierailun alaikäraja on 10 vuotta.
  • Kierrokselle ilmoittautuneet voivat saapua omalla autolla ja pysäköidä Kirkniemen kartanon pihapiiriin. Opas on vastassa parkkipaikalla.
  • Vierailuun sisältyy evästarjoilu: kahvia, teetä, mehua, voileivät ja pientä makeaa.

Huom.! Molemmat vierailuryhmät ovat täynnä.

Ilmoittautumislomake

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This