Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen

Palveluiden nykyiset puhelinnumerot vaihtuvat vuoden alusta vaiheittain uusiin. Nykyiset palvelunumerot, jotka löytyvät myös lohja.fi -sivuilta, ovat voimassa kunnes uudet hyvinvointialueen palvelunumerot avataan. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue asiakaspalvelu ja vaihde (avataan 2.1.2023) p. 029 151 2000, avoinna arkisin klo 8-16.
Ajankohtaiset tiedot sote-palveluista

Lääkärien ja hoitajien vastaanotto

 

 

Oletko huolestunut terveydestäsi? Haluatko tehdä elämäntapamuutoksen? Onko sinulla oire, joka huolestuttaa? Sairaus, joka vaatii säännöllistä hoitoa?

Ota yhteyttä oman terveysaseman sairaanhoitajaan, joka arvioi tilanteesi. Sairaanhoitaja antaa omahoito-ohjeet tai tekee tarvitsemasi ajanvarauksen.

Terveysasemien yhteystiedot

Päivystys

Terveyspalvelujen palautelaatikko

Halutessasi voit tätä kautta lähettää ruusuja tai risuja terveyspalveluiden terveysasemille, hammashoitolaan, neuvolaan tai koulun terveydenhoitoon. Palaute on tervetullutta toiminnan kehittämiseksi. Jos palaute vaatii asian selvittämistä, ohjaamme sen oikealle selvittäjälle ja vastaamme 1 – 3 viikon kuluessa. Huomaa, että sähköpostiyhteys  on suojaamaton,  tietoturvasyistä tähän osoitteeseen ei saa lähettää arkaluonteisia tietoja tai henkilötunnusta.

palaute.terveyspalvelut(at)lohja.fi

Lisätietoja antavat

Keskustan terveysaseman osalta:

Avosairaanhoidon ylilääkäri Valtteri Kiuru, puh. 044 374 3570
Avosairaanhoidon osastonhoitaja Johanna Grotell, puh. 044 374 0414

Sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi(at)lohja.fi

Sammatin, Karjalohjan ja Pusulan terveysasemien osalta:
Vastaava lääkäri Matti Suominen matti.suominen(at)omalaakarisi.fi