Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen

Palveluiden nykyiset puhelinnumerot vaihtuvat vuoden alusta vaiheittain uusiin. Nykyiset palvelunumerot, jotka löytyvät myös lohja.fi -sivuilta, ovat voimassa kunnes uudet hyvinvointialueen palvelunumerot avataan. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue asiakaspalvelu ja vaihde (avataan 2.1.2023) p. 029 151 2000, avoinna arkisin klo 8-16.
Ajankohtaiset tiedot sote-palveluista

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Opiskelu­terveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon tavoitteena on ylläpitää ja edistää opiskelijan terveyttä sekä hyvinvointia, järjestää terveyden- ja sairaanhoitopalveluja, sekä edistää opiskeluympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta.

Opiskeluterveydenhuollon palveluihin ovat oikeutettuja lukioiden, ammatillisten oppilaitosten sekä ammattikorkeakoulun opiskelijat, joiden opiskelu on päätoimista ja kestää vähintään kaksi kuukautta. Opiskeluterveydenhuollon palvelut eivät koske oppisopimusopiskelijoita.

Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. terveystapaamiset. Tämän lisäksi terveydenhoitaja huolehtii sairauksien sekä tapaturmien ensiavusta ja kirjoittaa tarvittaessa poissaoloselvityksen sairauden tai muun syyn takia.

Asioidessasi opiskeluterveydenhuollossa tietojasi ja kertomaasi käsitellään luottamuksellisesti.

Opiskeluterveydenhuoltoa koskevissa asioissa voi lähettää palautepostia tai ottaa yhteyttä:
osastonhoitaja Paula Malinen
Puh. 044 374 2355  Sähköposti: paula.malinen@lohja.fi

Opiskelijavastaavana toimii th Anniina Pietilä: anniina.pietila@lohja.fi p. 044-374 2353.

Huomioi, ettet kirjoita viestiisi henkilötunnuksia, yhteys ei ole suojattu.

OIREPÄIVÄKIRJA avautuu Microsoftin Word –sovelluksessa