Västra Nylands vårdhemsportal har öppnats – nu kan du jämföra, välja och byta vårdhem

Vårdhemsportalen gör det lättare att jämföra och välja vårdhemsalternativ när det är dags att välja vårdhemsplats för sig själv eller en äldre släkting.

Vårdhemsportalen synliggör servicens innehåll och kvalitet och gör informationen lättillgänglig.
Vårdhemsportalen gör det lättare att jämföra och välja vårdhemsalternativ när det är dags att välja vårdhemsplats för sig själv eller en äldre släkting. Vårdhemsportalen presenterar vårdhem för äldre i Västra Nyland: i urvalet ingår både vårdhem som ägs av kommunerna och vårdhem som upphandlas av kommunerna och som är antingen privatägda eller ägs av organisationer – alltså alla vårdhem dit man kan flytta med ett servicebeslut av kommunen.
Tjänsten finns på adressen: https://hoivakodit.lu-palvelut.fi/sv-FI/

Portalen berättar hur nöjda klienterna och de anhöriga i varje vårdhem är med servicen och vad det står i tillsynsrapporterna. Dessutom finns det omfattande information om vårdhemmets vardag: läge, bostäder, hyra, servicespråk samt information om verksamheten, maten, möjligheterna att vistas utomhus, personalen och tillgängligheten. Det ingår också bilder och information om lediga bostäder på vårdhemmet.
Läs mer om Västra Nylands social- och hälsovårdsprograms meddelande 7.6.2021:
https://www.lohja.fi/wp-content/uploads/2021/06/Meddelande-7.6.2021..pdf

#Vårdhemsportalen

https://www.lu-palvelut.fi/sv-FI/Vastra_Nylands_social_och_halsovardsprogram

Relaterade nyheter:

Share This