I Lojo har vi uppnått en vaccinationstäckning på mer än 80 % för personer som fyllt 12 år

Coronavaccinationerna fortsätter fortfarande.

Tack Lojobor!
I Lojo har vi uppnått en vaccinationstäckning på mer än 80 % för personer som fyllt 12 år. Varje vaccination för oss närmare till slutet av pandemin.👍


Läs mer:
https://www.thl.fi/episeuranta/rokotukset/koronarokotusten_edistyminen.html  (på finska)

Coronavaccinationerna fortsätter fortfarande. Vi ger coronavaccinationer i Tennari, adressen till Tennari Strandparken 45, Lojo.

onsdag 20.10 kl. 9-15
torsdag 21.10 kl. 9-15
torsdag 28.10 kl. 9-15

Både det första vaccinet och boostervaccinet kan fås med tidsbokning eller utan tidsbokning. Intervallet mellan den första och andra vaccindosen ska vara minst sex veckor. Målgruppen för de tredje vaccinationerna är mycket begränsad. Intervallet mellan det andra och det tredje vaccinet är minst två månader för personer med svårt nedsatt immunförsvar och för personalen inom social- och hälsovården minst sex månader.

Om du vill kan du tidigarelägga tiden för boostervaccination som du fått till en senare tidpunkt till dessa dagar. Du kan boka tid på adressen www.koronarokotusaika.fi. Vaccinet är Pfizer Comirnaty.
Ta med ditt identitetsbevis eller FPA -kort. Förutom de som bor i Lojo är de som studerar i Lojo välkomna till vaccination. Den som ska vaccineras ska ha fyllt 12 år.

Relaterade nyheter:

Share This