Musiikkiopiston rehtorin vakituinen virka 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Lohja on eloisa ja kestävästi kasvava kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, joka tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana.

Tule rehtoriksi Länsi-Uudenmaan musiikkiopistoon!

Musiikkiopistomme tarjoaa musiikin taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan lohjalaisille ja vihtiläisille oppilaille. Ylläpitäjämme on Lohjan kaupunki.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yli 50-vuotiaan musiikkiopiston johdossa. Oppilaitoksessamme opiskelee miltei 900 lasta ja nuorta, joita luotsaa aktiivinen yli 50 opettajan yhteisö. Toimintamme painopisteenä on yhdessä tekeminen, ja opistomme kuoro-, orkesteri ja yhtyetoiminta onkin hyvin monipuolista. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja erilaisia toimintatapoja arvostetaan.

Lohja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Päätoimipisteemme on Laurentius-talo Lohjalla. Vihdin toimipiste sijaitsee Nummelassa. Laurentius-talossa toimivat myös tärkeät yhteistyökumppanimme Lohjan kaupunginorkesteri, kuvataidekoulu, Hiiden opisto sekä suomen- ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus ja perusopetus. Rehtorin apuna toimivat apulaisrehtori, toimistosihteeri ja markkinoinnista vastaava osa-aikainen suunnittelija.

Edellytämme rehtorilta

• kokemusta ja näkemystä musiikin perusopetuksesta, sen ajankohtaisista haasteista ja kehitysmahdollisuuksista
• innostunutta ja innostavaa otetta musiikkiopistomme strategiseen, operatiiviseen ja pedagogiseen johtamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä henkilökunnan kanssa
• kunnallishallinnon tuntemusta
• erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja
• itsenäistä ja kehittävää työotetta
• kykyä talouden johtamiseen

Lisäksi arvostamme
• hyviä esiintymistaitoja
• kokemusta johtamistehtävistä
• laajoja verkostoja ja halua verkostoitua
• erinomaisia itsensä johtamisen taitoja ja itsetuntemusta

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset, jotka tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Tehtäväkohtainen palkka on 4950,25€/kk, määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 14-15.

Lisätietoa tehtävästä antaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Merja Lonkainen p. 050-4621642, merja.lonkainen@lohja.fi

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.

Hakemuksen voit jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 22.3.2024 mennessä.