Saavutettavuusseloste

lohja.fi/musiikkiopisto -verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on pyritty noudattamaan saavutettavuusperiaatteiden WCAG 2.1 –ohjeistusta. Sivustosta vastaa Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto ja sivuston tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy.

Sivustoa auditoidaan säännöllisesti Siteimprove-työkalun avulla.

Tämä sivusto ei kaikin osin täytä julkisorganisaatioille asetettuja AA-tason saavutettavuuskriteerejä

Verkkosivuillamme on saavutettavuusongelmia esimerkiksi:

  • Kontrastien ja otsikkotasojen kanssa
  • Kuvien ja elementtien vaihtoehtoisissa teksteissä
  • Asiakirjojen sisältöjen saavutettavuudessa

Teemme jatkuvasti työtä yllämainittujen ongelmien ratkaisemiseksi.

Tarkempia yksityiskohtia saavutettavuusongelmista on kerätty lohja.fi- sivun yhteydessä olevaan saavutettavuusselosteeseen, johon pääsee tutustumaan linkistä https://www.lohja.fi/kaupunki-ja-hallinto/lohjan-kaupunki/saavutettavuusseloste/

Palaute

Sivuston saavutettavuuteen liittyvää palautetta ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen musiikkiopisto@lohja.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, eli sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen musiikkiopisto@lohja.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö, www.saavutettavuusvaatimukset.fi, saavutettavuus(at)avi.fi, puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi!