Avoimet työpaikat

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto on vireä ja aktiivinen musiikkiopisto, jonka ylläpitäjä on Lohjan kaupunki. Opistollamme on sivutoimipiste myös Vihdissä.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto on vireä ja aktiivinen musiikkiopisto, jonka ylläpitäjä on Lohjan kaupunki. Opistollamme on sivutoimipiste myös Vihdissä. Tarjoamme taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta, joka on ensisijaisesti suunnattu lapsille ja nuorille.

Tältä sivulta näet avoimet työpaikkamme. Klikkaamalla nimikettä saat lisätiedot paikasta.

Tervetuloa musiikkiopistolle!

Avoimet työpaikat:

Musiikkioppilaitoksen lehtori (viulunsoitto) virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen. Pääasiallinen opetuspaikka Lohja. Tutustu tarkemmin koko työpaikkailmoitukseen www.kuntarekry.fi. Hae tehtävää 16.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Musiikkioppilaitoksen opettaja (viulunsoitto) 1.8.2024 alkaen. Pääasiallinen opetuspaikka Nummela. Tutustu tarkemmin koko työpaikkailmoitukseen www.kuntarekry.fi. 16.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Tehtävät ovat hyvin saman sisältöiset, täytäthän molempiin oman hakemuksen!


Oletko kiinnostunut työskentelemään Musiikkiopistossa, mutta juuri tällä hetkellä et löytänyt sopivaa avointa tehtävää?

Tarvitsemme pitkin vuotta sijaisia ja olemme aina kiinnostuneet uusista soitonopettajista. Kerro meille avoimen hakemuksen muodossa, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Säilytämme hakemustasi vuoden verran ja pyrimme aktiivisesti käymään hakemuksia läpi uusien tehtävien avautuessa.

Lähetä avoin hakemus
⇒raija.urama@lohja.fi