Larte-kuoro

Larte-kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00–20.00 Mäenpää-salissa

Kuoroa johtaa Elina Laakkonen. Lartessa lauletaan hyvin monipuolista ja haasteellistakin, moniäänistä, nuorille sopivaa kuoromusiikkia.

Larten ohjelmistossa on niin kansanlauluja, modernia musiikkia kuin kevyen musiikin hittejäkin monilla eri kielillä laulettuina. Larte esiintyy toisinaan kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Kuoroa johtaa Elina Laakkonen.

Larteen tullessa on hyvä olla aiempaa kokemusta kuorolaulusta, sillä ohjelmisto on jo melko vaativaa. Kuoroon pääsee ensin aina puolen vuoden koeajalle. Silloin kuorolainen saa rauhassa tutustua kuorolauluun ja kuoronjohtaja seuraa oppimista ja harjoitusaktiivisuutta.

Koeajan loputtua kuoronjohtaja keskustelee oppilaan kanssa ja laulattaa koeaikana harjoiteltuja kappaleita. Koeajan läpäisseet pääsevät Larten varsinaisiksi jäseniksi.

Larte-kuoron koelaulu on ke 23.8. klo 17–17.45 musiikkiopistolla Laurentius-talossa (D-ovi). Voit valita koelauluun haluamasi esim. kansanlaulun tai lastenlaulun. Lisäksi kuoronjohtaja tutustuu laulattamalla äänialaasi ja sävelkorvaasi.

Ensimmäiset harjoitukset pidetään ke 23.8. klo 18–20 musiikkiopiston Mäenpää-salissa. Uudet musiikkiopistolaiset, Larteen haluavat laulajat sekä musiikkiopiston ulkopuoliset laulajat ovat tervetulleita mukaan.

Lisätietoja Lartesta: elina.laakkonen@edu.lohja.fi