Larten pääsykokeet pidetään ke 24.8.

Larte-kuorossa lauletaan hyvin monipuolista ja haasteellistakin, moniäänistä, nuorille sopivaa kuoromusiikkia. Larten ohjelmistosta löytyy niin kansanlauluja, modernia musiikkia kuin kevyen musiikin hittejäkin monilla eri kielillä laulettuina. Larte esiintyy toisinaan kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Larteen tullessa on hyvä olla aiempaa kokemusta kuorolaulusta, sillä ohjelmisto jo melko vaativaa. Kuoroa johtaa Elina Laakkonen.

Musiikkiopistossa aloittaville oppilaille sekä musiikkiopiston ulkopuolisille hakijoille järjestetään pääsykokeet ke 24.8. klo 17-18 Mäenpää-salissa, (Laurentius-talo, Kirkkokatu 6, Lohja) ja ensimmäiset harjoitukset ovat samana päivänä klo 18-20.

Pääsykokeisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Pääsykokeissa pitää laulaa yksi vapaavalintainen laulu esim. joku lastenlaulu ja lisäksi kuoronjohtaja testaa äänialaa ja yleistä musikaalisuutta. Pääsykokeiden kautta voi päästä suoraan varsinaiseksi jäseneksi tai ensin puolen vuoden koeajalle. Koeajalla kuorolainen saa rauhassa tutustua kuorolauluun ja kuoronjohtaja seuraa oppimista ja harjoitusaktiivisuutta. Koeajan loputtua kuoronjohtaja keskustelee oppilaan kanssa ja laulattaa koeajan aikana harjoiteltuja kappaleita. Koeajan läpäisseet pääsevät Larten varsinaisiksi jäseniksi.

Uudet musiikkiopistolaiset Larteen haluavat laulajat sekä musiikkiopiston ulkopuoliset laulajat ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoja Lartesta: elina.laakkonen@edu.lohja.fi

Lue lisää kuorotoiminnastamme.