Kulttuurikyyti Lohjan Teatteriin

Lohjan Orkesterin Ystävät ry järjestää Kulttuurikyydin Lohjan kylistä Prinsessa Tähkäpää -esitykseen Lohjan Teatteriin ke 8.5.2024. Näytös alkaa klo 19:00.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö on myöntänyt 5.000 avustuksen Kulttuurikyytien järjestämiseksi Lohjan kylistä Lohjan orkesterin ystävät ry:lle. Kyytejä järjestetään Lohjan kaupunginorkesterin konsertteihin sekä Lohjan Teatterin Prinsessa Tähkäpää -näytökseen 8.5.

Kyyti ja pääsylippu näytökseen varataan osoitteessa https://link.webropol.com/s/kulttuurikyyti

Lisätietoja ja apua ilmoittautumiseen antaa Katja Juntunen orkesterin toimistolta, puh. 044-3741462. Kyydin omavastuuhinta on 5 euroa meno-paluumatkalta ja teatterilippu maksaa 15€. Liput ja kyydit maksetaan bussimatkan aikana joko käteisellä tai pankkikortilla. Rahastuksesta ja tapahtumalippujen jakamisesta bussissa vastaa Ikkalan kyläyhdistys.

Onko sinulla jo lippu Tähkäpäähän tai omistatko Kaikukortin?

Jos olet ostanut pääsylipun etukäteen, voit maksaa pelkän kyydityksen bussimatkalla. Mikäli sinulla on Kaikukortti, varaa lippusi ennakkoon teatterin toimistolta p. 044 369 1499 ja maksa Kulttuurikyyti bussimatkalla. Muistathan kuitenkin ilmoittautua Kulttuurikyytiin.

Pysäkit ja aikataulut

Ikkala Kokin pysäkki 17:20
Karisjärvi Ahonpään risteys 17:25
Marttila pysäkki 17:30
Pusula Apteekin pysäkki 17:40
Nummi Niilonpirtin pysäkki 17:55
Saukkola ST1 huoltoaseman piha 18:00
—>> Lohja n 18:30

Paluu esitysten jälkeen samaa reittiä.

Kulttuurikyyditsijänä toimii Linja-autoliikenne M. Tervo (puh. 09-2263300). Kerätyt omavastuuosuudet käytetään kulttuurikyydin rahoittamiseksi vuonna 2025.