ENSI SYKSYN LOISTELIAS HERRA GATSBY-MUSIKAALILIPUT MYYNNISSÄ!

Normaalina aikana lippujen varaaminen etukäteen kannattaa aina!

Lippuja voi ostaa www.netticket.fi/lohjan-teatteri. Lippuja voi varata ja ostaa myös Lohjan teatterin toimistosta. Toimisto sijaitsee osoitteessa Laurinkatu 50, 08100 Lohja. Toimisto on avoinna ti-to klo 13-16, pe klo 13-15

Varauksia ja tiedusteluja voi tehdä puhelimitse 044 369 1499
sekä sähköpostitse teatteri@lohja.fi, myös aukioloajan ulkopuolella
(vastaamme aina sähköpostivarauksiin).

HUOM! Tällaisena poikkeusaikana olemme joutuneet tekemään sen päätöksen, kuten suurin osa muistakin teattereista, että ennakkoon varattuja lippuja ei voi enää jättää ovelle lunastettavaksi, vaan ne tulee lunastaa viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä jostakin NetTicketin myyntipisteestä (myyntipisteet löytyvät täältä: www.netticket.fi/myyntipisteet). Liput voidaan tarvittaessa myös postittaa asiakkaalle teatterin toimistosta ja laskuttaa erikseen.

 • Lippuja voi varata ja ostaa myös:
  * Lohjan kaupungin asiakaspalvelukeskuksesta, Karstuntie 4, Lohja: 044 369 4300
  * Lohjan matkailupalvelukeskus, Laurinkatu 50, Lohja, 044 369 1309, avoinna arkisin klo 9-16
  * Esitysiltoina teatterin lippukassa on avoinna tuntia ennen esitystä (jos lippuja jäljellä) (Suurlohjankatu 12)
  * Prisman infopisteistä: Lohja: Laurinkatu 37-41, Nummela: Naaranpajuntie
  * Luckan-myyntipisteet
  * Muut NetTicketin myyntipisteet löydät: www.netticket.fi

Lippujen hinnat kaudella 2021-2022

(Kaikki hinnat sis. 2 € palvelumaksu / lippu)

Musikaali:

perushinta: 28 €
eläk., opisk., tyött., varusm./-n.: 26 €
ryhmät alkaen 20 henk.: 24 €
koko sali (205 paikkaa): 4500 €

Draamakomedia:

Perushinta: 22 €
eläk., opisk., tyött., varusm./-n.: 20 €
ryhmät alkaen 20 henk.: 17 €
koko sali (205 paikka): 3400 €

Lastennäytelmä:

perushinta: 15 €
ryhmät alkaen 10 henk.: 14 €
100 paikkaa ja yli: 13 €
koko sali (205 paikka): 2500 €

Lippujen hinnat sisältävät alvin 10%

 

HUOM! Lippuja ei osteta takaisin, eikä vaihdeta toiseen näytökseen. Huomioittehan myös, ettei lippujen palvelumaksua palauteta.
Force majeure -tilanteessa suosittelemme ensisijaisesti vaihtamaan liput toiseen näytökseen tai ottamaan tilalle lahjakortin. 

 

NETTICKET.FI:

puh 0600 399 499, 1,00 €/min + pvm/mpm, ma-pe klo 9-21, la-su klo 15-21

PRINTTI- / KÄNNYKKÄLIPPU

Teatterilipun voi ostaa ja tulostaa itse tai tilata kännykkään
NetTicketin verkkokaupasta osoitteessa www.netticket.fi.
Liput maksetaan verkkokaupassa.
NetTicketistä tulostettu paperilippu ja kännykältä näytetty sähköinen lippu kelpaavat, niitä ei tarvitse vaihtaa ”oikeisiin lippuihin”.

RYHMÄT

(yli 20 henkilöä) Ryhmien varmistus viimeistään 1 kuukausi ennen esitystä. Varmistetut liput lähetetään etukäteen tai ne voi noutaa joko teatterin tai matkailupalvelun toimistosta tai Lohjan kaupungin asiakaspalvelukeskuksesta, eikä niitä voi enää peruuttaa. Niitä ei myöskään osteta takaisin, eikä vaihdeta toiseen näytökseen. Huomioittehan, että teatterisalissa on vain kolme pyörätuolipaikkaa ja apuvälineitä (rollaattorit) ei voi paloturvallisuussyistä ottaa esitystilaan.

 

YKSITTÄISET LIPUT

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä joko teatterin, matkailupalvelun tai asiakaspalveluiden toimipisteistä. Liput voidaan erityistilanteissa myös postittaa asiakkaalle. Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin eikä vaihdeta toiseen näytökseen.

 

LAHJAKORTIT

Voit ostaa teatterimme lahjakortteja teatterin toimistosta, Matkailupalvelukeskuksesta ja kaupungin asiakaspalvelusta:
 • Teatterin lahjakortti on haluttu ja mieluisa aineeton lahja. Etsitpä sitten muistamista sukulaiselle, ystävälle tai yrityskumppanille, teatterielämys on lahja, joka tulvii muistoja vielä pitkän ajan kuluttua.
 • Lohjan Teatterin lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle ja se käy maksuvälineenä sekä Lohjan Teatterin lipunmyynnissä että kahviossa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Emme vaihda lahjakortteja rahaksi, eikä siitä anneta vaihtorahaa.

 

MEILLÄ KÄYVÄT MYÖS SEURAAVAT KULTTUURISETELIT:
Smartum ja Virikeseteli. HUOM! Smartum-kortti käy vain Lohjan Teatterin toimistossa ja teatterin lippukassassa. Edenred-kortti ei tällä hetkellä valitettavasti käy meillä maksuvälineenä.
Kulttuurisetelit ovat henkilökohtaisia.

 

KAIKUKORTTI

Lohjan Teatterissa on esityskaudessa (syys-kevät) n. 50 esitystä. Kolme ensi-iltaa.

 • Kolme ennakkonäytöstä (esitys ensi-iltaa edeltävänä iltana), johon voi varata 5% lipuista Kaikukorttilaisille! (10 paikkaa /esitys)
 • Kaikkiin muihin paitsi ensi-iltoihin Kaikukorttilaisille pääsylippujen lunastusmahdollisuus, siten, että lippuja voi varata ennakkoon vain Lohjan Teatterin toimistosta (Laurinkatu 50) tai puhelimitse 044 -3691499 ( ti – pe 13.00 – 16.00) ja esitysiltoina 30min ennen esitystä Lohjan Teatterista! (Huom! Ei koske loppuunmyytyjä esityksiä, ei nettimyyntiä, eikä Lohjan Teatterin muita myyntipisteitä).
 • Lippuja varattaessa ja hankittaessa kerrotaan aina Kaikukortin numero ja yhteisön Kaikukortin kirjain- ja numerosarja, korttia pitää varautua myös näyttämään lippua hankittaessa.

 

Lohjan Teatterin katsomo Kulissi:

Teatterisalissa on yhteensä 205 paikkaa