Saavutettavuusperiaatteet

Lohjan Teatterin, www.lohja.fi/teatteri, verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on pyritty noudattamaan saavutettavuusperiaatteiden WCAG 2.1 –ohjeistusta. Sivustosta vastaa Lohjan Teatteri ja sivuston tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy.
Sivustoa auditoidaan säännöllisesti Siteimprove-työkalun avulla. Tämä sivusto ei kaikin osin täytä julkisorganisaatioille asetettuja AA-tason saavutettavuuskriteerejä.

Verkkosivuillamme on saavutettavuusongelmia esimerkiksi:
• Kontrastien ja otsikkotasojen kanssa
• Kuvien ja elementtien vaihtoehtoisissa teksteissä
• Asiakirjojen sisältöjen saavutettavuudessa

Teemme jatkuvasti työtä yllämainittujen ongelmien ratkaisemiseksi. Tarkempia yksityiskohtia saavutettavuusongelmista on kerätty lohja.fi-sivun yhteydessä olevaan saavutettavuusselosteeseen, johon pääsee tutustumaan linkistä https://www.lohja.fi/kaupunki-ja-hallinto/lohjan-kaupunki/saavutettavuusseloste/

Palaute

Sivuston saavutettavuuteen liittyvää palautetta ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen teatteri@lohja.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen teatteri@lohja.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi!