SUGAR – Piukat paikat -musikaaliin enää muutamia paikkoja vapaana

Lohjan Teatteri jää joulutauolle 21.12.-1.1. iloisissa tunnelmissa. Syksyn hittimusikaalin SUGAR – Piukat paikat on nähnyt jo yli 4000 katsojaa ja teatteri tulee kaiken kaikkiaan tekemään tänä vuonna koronavuosien jälkeen ennätystuloksen! Lämmin kiitos tästä kuuluu uskollisille asiakkaillemme, uutterille harrastajanäyttelijöille sekä ahkeralle henkilökunnallemme.

SUGAR jatkuu tammikuussa vielä viiden näytöksen voimin, jotka ovat onnellisesti loppuunmyytyjä.

Myös helmikuussa ensi-iltansa saava parisuhdedraama Ilman sinua kiinnostaa asiakkaitamme ja lipunmyynti on kiihtynyt senkin osalta. Ilman sinua nähdään Lohjan Teatterissa 17.2.-28.3.24.

Viisi valovoimaista harrastajanäyttelijää marssittavat yleisön eteen tunteiden koko kirjon kuumista tunteista petoksen katkeriin kyyneleisiin. Ilman sinua -draamassa ei kuitenkaan ryvetä koko aikaa itsesäälin pohjamudissa, vaan tarinaa kannattelee erittäin vahvasti huumori. Katsoja huomaa samaistuvansa henkilöhahmoihin, jotka sättivät toisiaan kuin oikeat pariskunnat konsanaan.

Ilman sinua -liput voi ostaa vaikkapa puolisolle joululahjaksi ja lähteä viettämään parisuhdeaikaa teatteriin helmi-maaliskuun pimeinä iltoina. Nappaa liput elämänmakuiseen parisuhdedraamaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lapsille ja vähän vanhemmillekin pukinkonttiin kannattaa napata liput Prinsessa Tähkäpää -satunäytelmään, joka saa ensi-iltansa huhtikuun lopussa 2024.

Hauska ja jännittävä näytelmä kertoo vanhemmista, jotka toivovat kovasti lasta itselleen. Vihdoin Hilda-äiti tuleekin raskaaksi ja haluaa syödä vain vihanneksia. Naapurin kasvimaat kukoistavat, mutta ne omistaa ilkeä noita Tuhkatukka.

Herman-isä käy salaa noidan puutarhassa, kunnes jää teostaan kiinni ja tästä hyvästä noita haluaa tytön itselleen.

Tyttö nimetään Jorindaksi, jota vanhemmat kutsuvat myös omaksi prinsessakseen, koska hänellä on niin upea, pitkä, kultainen tukka. Noita sulkee tyttöparan korkeaan torniin, josta ei ole ulospääsyä.

Uskaltaako urhea prinssi kiivetä torniin pelastamaan yksinäisen prinsessan? Lavalla nähdään myös ilkikurinen Häjyharakka, suloinen Sibel-satakieli, etsiväkoira Murrinen ja komea prinssi Joringel.

Lohjan Teatterin satunäytelmät ovat kuin Disney-elokuvia – ne tarjoavat katsottavaa ja koettavaa koko perheelle 5-vuotiaasta mummoon ja vaariin asti! Jos lahjalistasta puuttuu vielä kulttuurielämyksiä, voit käydä ostamassa LIPUT TÄHKÄPÄÄHÄN TÄÄLTÄ.