Lohjan Teatterin Viulunsoittaja katolla -musikaalin esityskausi käynnistyy pian

Tervetuloa turvallisesti teatteriin -kyltti, kuva

Meille Lohjan Teatterissa yleisön, näyttelijöiden ja henkilökunnan turvallisuus on äärimmäisen tärkeää. Ensi viikon ensi-illassa sekä syksyn tulevalla esityskaudella Viulunsoittaja katolla -musikaalin näytöksissä tulette näkemään teatterissamme opastekylttejä, joita noudattamalla pidämme yhdessä tapahtumat pystyssä ja takaamme kaikille nautinnollisen teatterikokemuksen.

Tapahtumista on nyt liikkeellä monenlaista tietoa (huhuja), mutta muistuttaisimme, että ajantasaisen tiedon saatte aina teatterin omilta sivuilta niin netistä kuin Facebookista ja Instagramistakin. Lohjan Teatterin Viulunsoittaja katolla -musikaalin esityskausi toteutuu turvajärjestelyillä ilman peruutuksia. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme siitä asiakkaitamme pikaisesti.