Viulunsoittaja katolla -musikaalin liput myynnissä ja varattavissa!

Viulunsoittaja katolla -juliste, kuva

Tässä upouusi julisteemme Viulunsoittaja katolla -musikaaliin! 🎭😍 Pääosissa nähdään Goldena ihastuttava Katri Piiparinen ja Tevjenä mainio Petri Puttonen.

Jälleen yksi pikkuryhmä varasi lippuja marraskuulle, joten odotamme toiveikkaina syksyä. Viulunsoittajan liput ovat varattavissa teatteri@lohja.fi sekä 044 369 1499 sekä myynnissä osoitteessa www.netticket.fi/viulunsoittaja

HUOM! Tällaisena poikkeusaikana olemme joutuneet tekemään sen päätöksen, kuten suurin osa muistakin teattereista, että ennakkoon varattuja lippuja ei voi enää jättää ovelle lunastettavaksi, vaan ne tulee lunastaa viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä jostakin NetTicketin myyntipisteestä (myyntipisteet löytyvät täältä: www.netticket.fi/myyntipisteet). Liput voidaan tarvittaessa myös postittaa asiakkaalle teatterin toimistosta ja laskuttaa erikseen.