Saapasjalkakissan lippujen vaihtopyynnöt tehtävä 2.7.2020 mennessä

HUOMIO ARVOISAT ASIAKKAAMME: Pyynnöt lippujen vaihdosta ensi kevään esityksiin tai vaihtoehtoisesti Lohjan Teatterin lahjakorttiin kevään peruutettujen Saapasjalkakissan seikkailut -esitysten osalta tulee tehdä 2.7.2020 mennessä. Huomoittehan, että palvelumaksua ei palauteta, joten se ei sisälly myöskään lahjakortin loppusummaan.

 

Lippujen vaihtoa varten tarvitsemme seuraavat tiedot: Ostajan nimi, lippujen määrä, ostajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä esityspäivämäärä, johon liput oli ostettu.

 

Lippujen vaihtoa voi tiedustella teatterin toimistosta numerosta 044 369 1499 tai sähköpostilla teatteri@lohja.fi.

 

Lohjan Teatteri joutui siirtämään Saapasjalkakissan seikkailut -lastennäytelmän näytökset kokonaisuudessaan keväältä 2020 keväälle 2021 koronaviruspandemian takia. Paljon ostettuja tai varattuja lippuja on saatu siirrettyä, mutta vielä on asiakkaita, jotka eivät ole ottaneet meihin yhteyttä.

Saapasjalkakissan seikkailut, kuva