Lohjan Teatterin teatterilaisten musiikkivideo Taivaankannen takana

Musiikillinen tervehdys Lohjan Teatterista!

Tämä poikkeuksellinen aika on saanut monen ihmisen luovuuden kukkimaan myös kotioloissa ja siksi Lohjan Teatterin johtaja-ohjaaja Sari Niinikoski ja Joni Pitkonen tekivät laulun Taivaankannen takana, toivottavasti toivorikkaan ja lohtua antavan.

– Viimeistään nyt ymmärrämme, että jokainen kanssakulkija, joka saa sielumme laulamaan ja tuntemaan, että yhdessä olemme enemmän, ansaitsee kuulla sen, juuri tänään ja tässä. Laulumme kertosäkeeseen voivat kaikki yhtyä, Sari ja Joni kertovat.

”Sielu kohtaa sielun ja saa mut laulamaan, käsi käteen eksyy, se saa meidät tuntemaan. Ollaan elossa ja meitä, ei voi mikään erottaa, koska taivaankannen takana me kohdataan.”

Mukana videossa: Ammi Kallio, Salla Oksanen Os Marjasalo, Saana-Maaria Tenkanen, Minja Nätti, Aivar Andrejev, Riikka Kajander, Jyrki Kakko, Joni Pitkonen, Minna Pitkonen, Risto Silvola, Jani Méling, Maisa Pitkonen, Emilia Streng, Jarno Brännfors, Acallia Pitkonen, Alma Pitkonen, Petri Puttonen, Tomi Tuominen, Annina Tuominen, Katri Tamminen, Pete Tamminen, Kati Heikkinen, Elina Laine, Antti Wolf Kajander
Musiikin sävellys: Joni Pitkonen. Sanat: Sari Niinikoski ja videot: Aivar Andrejev.