HUOM! Lohjan Teatterin Saapasjalkakissan seikkailut –näytökset siirtyvät kevääseen 2021

Lohjan Teatteri peruu kaikki Saapasjalkakissan seikkailut -lastennäytelmän esitykset kevään 2020 osalta. Harmitus on tietysti suuri, koska loppuun varattuja esityksiä oli jo useita ja esitys oli jo lähes valmis.

Ilouutinen kuitenkin kaikille lapsiperheille on, että keväällä 2021 tämä sama, hurjan hauska kissa seikkailee Lohjan Teatterissa. Suurin osa harrastajanäyttelijöistämme on jo lupautunut mukaan.

Uudet esityspäivät sadun osalta ilmestyvät nettisivuillemme lähiviikkojen aikana ja nettimyynti saadaan käyntiin.

Tämän kevään esitysten peruuntumisen syynä on koronavirusepidemian ehkäiseminen. Kannamme vastuun asiakkaidemme, henkilökuntamme ja harrastajiemme terveydestä sekä leviävän viruksen pysäyttämisestä osaltamme.

Pyydämme ymmärrystä esiintyjiä ja henkilökuntaamme kohtaan ja toivommekin mahdollisimman monen tukevan meitä siirtämällä varauksensa myöhempään ajankohtaan tai vaihtamalla maksetut liput lahjakorttiin.

Olemme itse yhteydessä asiakkaisiin (joista asiakastiedot löytyvät), joilla on liput ostettuna/varattuna peruttuihin esityksiimme. Mikäli vaihdatte liput ja jo maksetun kahviotilauksenne, vaihtoa varten tarvitsemme seuraavat tiedot tilauksestanne:
tilaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä esityspäivämäärä.

Toivomme Teiltä kärsivällisyyttä lippujen vaihtoon/palautukseen liittyviin viesteihin vastaamisessa. Teatterin toimisto on toistaiseksi suljettu, mutta palvelemme asiakkaitamme puhelimitse 044 369 1499 sekä sähköpostilla teatteri@lohja.fi. Lippuvarauksiin ja ostettujen lippujen vaihtoon liittyvät yhteydenotot toivomme ensisijaisesti sähköpostilla.

Myös Lohjan Teatterin pukuvuokraus on toistaiseksi suljettu, jo sovittuja pukujen palautuksia lukuun ottamatta.