Pikku Prinsessa -satunäytelmään varattu jo yli 1000 lippua

Pikku Prinsessa, kuva

Iloisia terveisiä Lohjan Teatterista!

Lohjan Teatterin alkuvuosi 2019 lähti käyntiin iloisissa ja komediantäyteisissä tunnelmissa. Vaimoni on toista maata –komedian näytöksistä kahdeksan kahdestatoista myytiin loppuun ja täyteasteeksi muodostui lähes 94 prosenttia, mikä tarkoittaa yli 2300 katsojaa! Alkuvuosi on aina teattereille myynnillisesti haastavaa aikaa, joten olemme erittäin tyytyväisiä komedian suureen suosioon!

Tulevan kauden (syksy 2019 – kevät 2020) ohjelmiston mietintä on jo kovassa vauhdissa, mutta siihenkin otamme mielellämme ideoita vastaan. Mitä sinä tai ryhmäsi haluaisitte nähdä tulevaisuudessa Lohjan Teatterissa? Vinkkejä näytelmistä voi laittaa osoitteeseen teatteri@lohja.fi

Pikku Prinsessa, 30.3.-11.5.

Viime lauantaina kaatuivat komedialavasteiden seinät ja talkooryhmä rakensi lavastajamme Jyrki Kakon johdolla pystyyn Pikku Prinsessa –satunäytelmän kulissit. Luvassa on niin englantilaista sisäoppilaitosmiljöötä kuin kolkkoa kellariakin, joka muuttuu mielikuvituksen voimasta intialaiseksi satumaailmaksi.

Puvustajamme Kati Heikkisen käsissä syntyy koulutyttöasuja, marakatin puku ja paljon muita upeita ja taianomaisia roolivaatteita 15 henkisen näyttelijäjoukkomme tarpeisiin. Lavalla nähdään tällä kertaa erityisen paljon lapsia ja nuoria teatteriharrastajia eri rooleissa. Pikku Prinsessa –satunäytelmän ensi-ilta on 30.3. kello 19.00 ja esityskausi 30.3.-11.5.2019.

Pikku Prinsessa –näytöksiin on varattu jo yli 1000 lippua, joten omat ja ryhmän liput kannattaa varata ajoissa! Varsinkin koululuokat ja pikku ryhmät ovat varanneet jo paikkojaan näytöksiin, mutta lisää mahtuu vielä mukaan.

Pikku Prinsessa, kuva