Hulvaton parisuhdekomedia Vaimoni on toista maata

Vaimoni on toista maata, kuva

Esityskausi 26.1. – 1.3.2019

Jo Avoin liitto –komediassa ohjaajankyntensä näyttänyt, Lohjan Teatterin pitkäaikainen näyttelijä Aivar Andrejev ohjaa Gilles Dyrekin käsikirjoittaman komedian, jossa huumoria saadaan kulttuurieroista ja siitä, kuinka pieni väärinkäsitys voi saada aikaan melkoisen sopan!

Lavalla nähdään Hannamaija Nikander (tuttu mm. Armomurhaaja-elokuvasta), Minna Hakala (mukana mm. ohjelmassa Sohvaperunat), Petri Puttonen (Lohjan Teatterin lukuisat produktiot) sekä uutena kasvona Tomi Välimaa (improvisaatioryhmä Neljäs seinä).

Monet ryhmät ovat jo varanneet paikkansa ja varsinkin lauantain päivänäytökset ovat suosittuja. Nyt siis innolla ostamaan lippuja!

Iloa ja valoa talven keskelle hersyvän komedian parissa!