Tanssikerho

Alakouluikäiset

Kerhossa tutustutaan tanssiin luovien harjoitusten ja annettujen liikkeiden kautta, ja liikutaan yhdessä musiikin tahtiin. Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvitse olla, mutta tunnille voivat osallistua myös tanssia jo aiemmin harrastaneet. Varusteiksi sopivat joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua sekä vesipullo.

Yläkouluikäiset

Kerhossa tanssitaan ja liikutaan yhdessä musiikin tahtiin jokaisen osallistujan omista lähtökohdista käsin. Kerhossa tehdään erilaisia tanssisarjoja ja luovia harjoituksia, kehonhuoltoa unohtamatta. Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvitse olla, mutta tunnille voivat osallistua myös tanssia jo aiemmin harrastaneet. Varusteiksi sopivat joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua sekä vesipullo.

  • Tanssikerho koulukohtaisesti eri ikäisille
  • Kerhon kesto 60 min.
  • Osallistujamäärä 7-16 lasta
  • Palveluntuottaja Tanssiopisto Vinha

Osa kerhoista on mahdollista toteuttaa kielikylpykerhona – kielet ruotsi ja englanti, sekä suomi ruotsinkielisillä kouluilla, selvitämme myös saksan kielen mahdollisuutta. Näissä kielikylpykerhoissa kieltä lähestytään tanssin keinoin. Opettaja puhuu kerhossa kohdekieltä ja suomea/ruotsia.