Liikkari

Liikkari on liikuntaa ja liikuntaleikkejä jokaiselle liikkujalle. Liikkarissa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin polttopallosta ja viestikisailusta aina frisbien heittelyyn ja jalkapalloon tai norsufutikseen. Jokaiselle meille löytyy oma liikuntamuoto ja se löytyy kokeilemalla erilaisia pelejä ja liikuntaleikkejä. Liikkariin voi tulla myös vaikka olisi löytänyt oman liikuntaharrastuksen, sillä liikkari toimii myös hyvänä oheistreeninä vaikkapa futarille tai jumpparille!

  • Liikkari 7-10-vuotiaille (lisäksi 13-15-vuotiaat kerhokaverit, kts. alta)
  • Kerhon kesto 45 min.
  • Osallistujamäärä 7-15 lasta
  • Palveluntuottaja Uudenmaan Lastenliitto

Uudenmaan Lastenliitto yhdessä paikallisyhdistysten kautta on järjestänyt matalankynnyksen kerhotoimintaa lapsille jo yli kymmenen vuoden ajan. Toiminnassa korostuu lasten osallisuus ja yhdessä tekeminen. Toiminnassamme panostetaan itsensä ja toisten kunnioittamiseen ja Lastenliitto onkin #kivaayhdessä! Kerhotoiminta on kaikille avointa ja taitovaatimuksia ei ole. Jokaiselle kerhotoiminnalle on suunniteltu runko, mutta toiminnan sisällön suunnittelemiseen osallistuvat aina myös ryhmän lapset ja tästä syystä jokainen kerho on ryhmänsä näköinen.

Uudenmaan Lastenliiton alakouluikäisille suunnattuun kerhotoimintaan otetaan mukaan noin 13-15-vuotiaita kerhokavereita. Kerhokaverit toimivat vapaaehtoisina apuohjaajina, jotka innostavat ja kannustavat kerholaisia. Yhteen ryhmään voidaan ottaa kaksi kerhokaveria. Kerhokaverina toimimisesta saa työtodistuksen.

Lisätietoja Lohjan kerhoista Uudenmaan Lastenliiton verkkosivuilta