KAMU-kaikki mukaan!

KAMU-kaikki mukaan! -kerhossa tehdään yhdessä kaikkea kivaa. Ryhmäläisten kanssa voidaan esimerkiksi tehdä luontoretkiä, pieniä kylmäkokkauksia, askarrella, pelailla lauta- ja pihapelejä ja saattaapa jollain kerholaisella olla koira tai kilpikonna, joka pääsisi vierailemaan kerhossa. Tämä kerho on tarkoitettu kaikille KAMUILLE!

  • KAMU-kaikki mukaan! -kerho 7-10-vuotiaille (lisäksi 13-15-vuotiaat kerhokaverit, kts. alta)
  • Kerhon kesto 45 min.
  • Osallistujamäärä 7-15 lasta
  • Palveluntuottaja Uudenmaan Lastenliitto

Uudenmaan Lastenliitto yhdessä paikallisyhdistysten kautta on järjestänyt matalankynnyksen kerhotoimintaa lapsille jo yli kymmenen vuoden ajan. Toiminnassa korostuu lasten osallisuus ja yhdessä tekeminen. Toiminnassamme panostetaan itsensä ja toisten kunnioittamiseen ja Lastenliitto onkin #kivaayhdessä! Kerhotoiminta on kaikille avointa ja taitovaatimuksia ei ole. Jokaiselle kerhotoiminnalle on suunniteltu runko, mutta toiminnan sisällön suunnittelemiseen osallistuvat aina myös ryhmän lapset ja tästä syystä jokainen kerho on ryhmänsä näköinen.

Uudenmaan Lastenliiton alakouluikäisille suunnattuun kerhotoimintaan otetaan mukaan noin 13-15-vuotiaita kerhokavereita. Kerhokaverit toimivat vapaaehtoisina apuohjaajina, jotka innostavat ja kannustavat kerholaisia. Yhteen ryhmään voidaan ottaa kaksi kerhokaveria. Kerhokaverina toimimisesta saa työtodistuksen.

Lisätietoja Lohjan kerhoista Uudenmaan Lastenliiton verkkosivuilta