Geokätköt

Kiinnostaako aarteenetsintä ja luonnossa liikkuminen? Kartat ja suunnistus? Lähde mukaan geokätköilemään! Liikumme luonnossa ja lähimaastossa piilotettuja kätkörasioita etsien.

Kerhoon osallistumisen ehtona on oma toimiva älypuhelin ja lupa sen ja harrastukseen soveltuvan sovelluksen käyttöön kerhossa omalla vastuulla, turvallisen liikkumisen taito ja lupaus sitoutua luontoa- ja kätköjä kunnioittavaan harrastamiseen.

Kerho järjestetään pääsääntöisesti ulkona, joten hyvät, säänmukaiset ulkoiluvaatteet, hatut ja hanskat mukaan! Maasto on osittain haastavaa, viimeisellä retkellä grillaamme laavulla.

 

Intresserad av skattjakt och friluftsliv? Kartor och orientering? Kom med i geocaching! Vi rör oss i naturen och i närområdet och letar efter geogömmor.

Villkoret för att delta i klubben är en egen fungerande smarttelefon och tillstånd att använda den och en applikation som är lämplig för hobbyn i klubben på egen risk, förmåga att röra sig säkert och ett löfte att förbinda sig till en hobby med respekt för naturen och gömmorna.

Klubben ordnas i regel utomhus, så ta med bra friluftskläder enligt väder, mössor och handskar! Terrängen är delvis utmanande, på vår sista utflykt grillar i vindskyddet.

 

Palveluntuottaja / Serviceproducent Vapaa-ajan ohjaaja Jaana Aarela