Ajankohtaista

VAPAAOPPILASPAIKAT HAUSSA

Musiikkiopistolta on mahdollista hakea vapaaoppilaspaikkaa eli vapautusta lukukausimaksusta.  Vapaaoppilaspaikkaa tulee hakea pe 18.9.2020 klo 14 mennessä.
Lohjan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on 29.8.2012 päättänyt (§ 47), että vapaaoppilaspaikan hakija ohjataan varamaan aika sosiaalityöntekijälle varallisuusselvityksen tekemistä varten. Vapaaoppilaspaikan myöntäminen perustuu sosiaalitoimen puoltavaan lausuntoon.
Oheisessa liitteessä hakulomake (palautetaan täytettynä musiikkiopiston rehtorille). Hakulomakkeessa ohje varallisuusselvityksen ajanvaraukseen.

Vapaaoppilaspaikkahakemus 20-21


Musiikkiopiston lukuvuosi 2020-2021 on alkanut. Pyydämme tutustumaan oheisiin liitteisiin huolellisesti. Tietoa on tämän vuoden poikkeuksellisesta ilmoittautumisesta, ohjeet turvalliseen opiskeluun musiikkiopistolla sekä käytännönasioiden tiedote.

Turvallisuusohjeita

Yleistiedote 2020-2021

  

Tiedote Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston oppilaille ja huoltajille 8.5.2020

Korona-kevät on loppusuoralla. Suuri kiitos kaikille musiikkiopiston oppilaille, huoltajille ja opettajille joustavuudesta ja sinnikkyydestä haastavassa tilanteessa. Yhdessä olemme tästä selvinneet ja paljon uutta oppineet. Tästä on hyvä mennä eteenpäin.
Toukokuun viimeiset viikot lukukauden loppuun saakka musiikkiopiston opetus jatkuu pääsääntöisesti etäopetuksena ja lähiopetusta on mahdollista antaa 14.5. lähtien vain välttämättömistä syistä.
Jos opettaja yhteistyössä oppilaan ja huoltajan kanssa tulee siihen tulokseen, että opintojen etenemisen tai kevään arviointien kannalta on välttämätöntä järjestää esimerkiksi säestysharjoitus tai pienimuotoinen taitonäyte opiston tiloissa, se voidaan järjestää 14.5. lähtien THL:n hygieniasuositukset huomioon ottaen.
Muskari- ja musiikin hahmotusaineiden (mupe) opetus sekä orkesterien ja kuorojen toiminta järjestetään etäopetuksena kevätlukukauden loppuun saakka.
Kevään opetuskerrat täyttyvät eri opetuspäivien osalta jo viikoilla 20 ja 21, tiistaista 12.5. alkaen. Varmista kevään viimeiset tunnit omalta opettajaltasi.
Mikäli uusia ohjeita ei tule, musiikkiopiston opetus jatkuu elokuussa normaalisti lähiopetuksena.
Ilmoittautumispäivä on ma 17.8. ja ensimmäinen opetuspäivä ke 19.8.

Yhteistyöstä kiittäen
Hanna Repo-Nikkanen, rehtori


PERHEKONSERTTI JA PÄÄTÖSKONSERTTI

Järjestämme maaliskuussa perutun Perhekonsertin etäkonserttina nyt toukokuussa. Konsertti on katsottavissa keskiviikkona 20.5. klo 19 lähtien opiston Youtube-kanavalla. Esitykset ilmoitetaan ja videot lähetetään omalle opettajalle. Linkki konserttiin tulee huoltajien sähköpostiin.

Tervetuloa myös opiston lukuvuoden päätöskonserttiin keskiviikkona 27.5. klo 19.00 lähtien Youtube-kanavallamme. Linkki konserttiin tulee huoltajien sähköpostiin.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen,

Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston väki


ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKKIOPISTON AVOIMELLE OSASTOLLE ON ALKANUT osoitteessa lumo.eepos.fi/hakeudu oppilaaksi
Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 31.8.2020.
Jos et ole musiikkiopiston oppilas, mutta haluat esim. laulaa kuorossa, ilmoittaudu avoimelle osastolle.

 

 

 

 

 

 

 

 


Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston tiedote oppilaille ja huoltajille 1.4.2020

Valtioneuvosto on 30.3.2020 linjannut, että oppilaitokset jatkavat opetusta etänä 13.5. saakka. Myös Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto jatkaa etäopetuksen antamista vähintään 13.5. saakka.
Tarkemmat tiedot kevään opetuspäivistä ja arvioinneista saa omalta opettajalta.
Keväällä 2020 jaettavat päättötodistukset postitetaan oppilaille kotiin.
Samoin valtioneuvoston linjauksen mukaan yleisötapahtumat, eli musiikkiopiston tapauksessa kaikki yleisölle avoimet konsertit, perutaan 31.5.2020 saakka.

 


SELLONSOITON OPETTAJAKSI MUSIIKKIOPISTOON?

Hakuaikaa on jatkettu. Se päättyy torstaina 30.4.2020 klo 15.00.
Täydellinen hakuilmoitus sekä hakuohjeet: www.kuntarekry.fi, työavain LOH-06-18-20.

 


Musiikkiopiston tiedote 17.3.2020

Valtioneuvosto on 16.3. linjannut suositukset taiteen perusopetuksen järjestäjille koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi.Taiteen perusopetuksen, mukaan lukien Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston lähiopetus, konsertit ja tapahtumat, keskeytetään 18.3.-13.4. väliseksi ajaksi. Linjaus astuu voimaan keskiviikkona 18.3.2020. Tästä eteenpäin oppilaitokset järjestävät opetuksen muulla tavoin, mm. etäopiskeluna, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja ratkaisuja hyödyntäen sekä tarvittaessa itsenäisenä opiskeluna.
Valtioneuvosto suosittaa, että taiteen perusopetuksen järjestäjät ryhtyvät kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi turvaten samalla mahdollisimman hyvin opetuksen järjestämisen.
Pyrkimällä toteuttamaan opetusta niin hyvin kuin se poikkeustilanteessa on mahdollista, pääsemme varmasti parhaaseen lopputulemaan.
Myös Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto siirtyy antamaan opetusta etänä 18.3. lähtien parhaansa mukaan. Opettaja sopii opetuksen yksityiskohdista oppilaan/huoltajien kanssa ja ensisijaiset kysymykset opetuksen järjestämisestä osoitetaan opettajalle.
Etäopetuksen antaminen on sallittua jo tiistaina 17.3. Ole yhteydessä opettajaan.
Pyrimme parhaaseen mahdolliseen tiedotukseen tässä erikoistilanteessa.
Tilanne on hyvin poikkeuksellinen ja yht’äkkinen, joten pyydämme kaikilta kärsivällisyyttä ja luovaa otetta
Tuokoon musiikki tänäkin keväänä iloa ja virkistystä meille kaikille! Annetaan soiton ja laulun soida!
Rehtori Hanna Repo-Nikkanen

La 21.3. ja ke 25.3. soitinesittelytapahtumat Lohjalla ja Nummelassa ON PERUUTETTU


 


MUSIIKIN HAHMOTUSAINEIDEN OPETTAJAKSI MUSIIKKIOPISTOON?

Hakuaika päättyy 20.3.2020 klo 15.00. Täydellinen hakuilmoitus alla.

Musiikkioppilaitoksen_opettaja_musiikin_hahmotusaineet

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Rehtori Hanna Repo-Nikkanen 044-3741485
hanna.repo-nikkanen@lohja.fi


YHTEISSOITTOVIIKKO

Yhteissoittokonsertti Nummelassa, seurakuntakeskuksen kirkkosalissa tiistaina 28.1. klo 19

 


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Kevätlukukauden opiskelu alkaa tiistaina 7.1.2020. Kaikki syksyllä oppilaana olleet musiikkiopistolaiset ja muskarilaiset jatkavat automaattisesti, erillistä ilmoittautumista kevätlukukaudeksi ei tarvita.


KEVÄÄKSI MUSKARIIN? UUSIEN MUSKARILAISTEN ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

ILMOITTAUTUMISAIKAA ON PE 31.1.2020 ASTI.
PÄÄSET ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ 

(Huom! Syksyllä muskarissa olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


TIEDOTE UUDESTA OPETUSSUUNNITELMASTA

OPS-tiedote koteihin