Opettajille

Lohjan Museo on yksi haara kaupungin kulttuuripolkua. Museokäynnit auttavat oppilasta ymmärtämään historian jälkiä nykypäivässä.

Miten museovierailulle?

Museokäynnit opastuksineen ovat maksuttomia lohjalaisille varhaiskasvatus- ja kouluryhmille. Ne on mahdollista räätälöidä ikäryhmän tarpeiden mukaan. Toivomme, että sovitte vierailuista hyvissä ajoin etukäteen.

Roopen rastit ovat mielekäs tapa tutustua museon näyttelyihin. Saat ne valmiina museosta, tai pyydettäessä tutustuttavaksi ennen museokäyntiä.
Museovierailua voi pohjustaa tutustumalla Roopen aakkoset -kirjaseen, saat sen museosta. Museokäynneille on mahdollista tulla tiistaista perjantaihin, myös aamupäivisin klo 9 – 12. Varaa käyntinne soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

P. (019) 369 4204
museo@lohja.fi

Rudolf Koivun talvi -näyttelyyn tutustumisen yhteyteen on mahdollista varata satuhetki. MLL:n lukumummo lukee näyttelyn teemaan sopivan sadun ryhmälle. (lukuhetki on varattava hyvissä ajoin ja edellyttää päivän sopimista myös lukumummolle).

Tarinasoittimen mobiilireitit

Osoitteesta tarinasoitin.fi/lohjanmuseo löydät kaksi Lohjan liittyvää mobiilireittiä: Lohjan torin historiasta kertova reitti ja Lohjan vuoden 1918 tapahtumapaikkoihin liittyvä reitti, joka on Harjun koulun historiakerholaisten tekemä ja valmistunut joulukuussa 2018.