Opettajille

Lohjan Museo on yksi haara kaupungin kulttuuripolkua. Museokäynnit auttavat oppilasta ymmärtämään historian jälkiä nykypäivässä.

Miten museovierailulle?

Museokäynnit opastuksineen ovat maksuttomia lohjalaisille varhaiskasvatus- ja kouluryhmille. Ne on mahdollista räätälöidä ikäryhmän tarpeiden mukaan. Toivomme, että sovitte vierailuista hyvissä ajoin etukäteen.

Roopen rastit ovat mielekäs tapa tutustua museon näyttelyihin. Saat ne valmiina museosta, tai pyydettäessä tutustuttavaksi ennen museokäyntiä.
Museovierailua voi pohjustaa tutustumalla Roopen aakkoset -kirjaseen, saat sen museosta. Museokäynneille on mahdollista tulla tiistaista perjantaihin, myös aamupäivisin klo 9 – 11. Varaa käyntinne soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

P. (019) 369 4204
museo@lohja.fi

Tarinasoittimen mobiilireitit

Osoitteesta tarinasoitin.fi/lohjanmuseo löydät kaksi Lohjaan liittyvää mobiilireittiä: Toristoori, Lohjan torin historiasta kertova reitti sekä Lohjan vuoden 1918 tapahtumapaikkoihin liittyvä reitti, joka on Harjun koulun historiakerholaisten tekemä ja valmistunut joulukuussa 2018.