Vapaa-aika ja liikunta

Haku oppilaaksi ja soitinesittelyt


YouTube- soitinesittelyvideo katsottavissa koko ilmoittautumisajan.

Videolla esitellään musiikkiopiston toimintaa ja pääset tutustumaan eri soittimiin.

https://youtu.be/Yup1ojE1NjM

Soitinesittelyjä on tarjolla myös Lohjan kaupunginorkesterin lastenkonsertissa ”Leikki on lasten työtä”. Konsertti on nähtävissä keskiviikko 14.4. klo 18 alkaen osoitteessa https://www.youtube.com/lohjankulttuuripolku


Uusien oppilaiden valinta 2021

Musiikkiopiston uudeksi oppilaaksi Lohjalle ja Vihtiin 2021 – 2022 ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 10.4. klo 14 osoitteessa lumo.eepos.fi ja päättyy sunnuntaina 9.5. klo 23. Uudet oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja opinnot alkavat elokuussa 2021.
Lauluun ilmoittautuvat käyvät toukokuussa esittämässä vapaavalintaisen laulun opettajalle (klassinen laulu) tai videoivat lauluesityksen (popjazz-laulu). Lisätiedot tästä lähetetään lauluun ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä.
Opas musiikkiopistoon hakeutuville

HINNASTO 2021

Soitinesittelyt

Ennen ilmoittautumisen alkua la 10.4. klo 11.00 julkaistaan musiikkiopiston youtube-kanavalla n. 30 minuuttia kestävä soitinesittelyvideo, jossa rehtori kertoo lyhyesti musiikinopiskelusta ja esitellään kaikki musiikkiopistossa tarjolla olevat soittimet. Tapahtumalinkki julkaistaan tällä sivulla.
Samana päivänä on klo 12-13 Meet-tilaisuus, jossa kiinnostuneet voivat tutustua talon opettajiin ja esittää kysymyksiä musiikkiopistossa opiskelusta. Tarkemmat tiedot soitinesittelypäivän ohjelmasta tulevat tälle sivulle viimeistään pääsiäisen jälkeen.

Ohessa lyhyitä esittelyjä opistossamme opetettavista soittimista.