Yrityksen perustaminen, kasvu ja kehittäminen

Kuntamme näkee yritystoiminnan tärkeänä ja tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville maksutonta neuvontaa Novago Yrityskehitys Oy:n avulla. Saat yhdeltä luukulta apua yritysideasi pohtimisessa, yrityksen perustamisessa, liiketoimintasi kehittämisessä, markkinoinnin suunnittelussa, kansainvälistymisen ja rahoituksen kiemuroissa, henkilöstöhallinnon kysymyksissä ja haasteiden yllättäessä. Voit kysyä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja mm. omistajanvaihdostilanteissa. Pääset hyödyntämään uutta ja sinulle tarpeellista tietoa nopeasti muuttuvassa maailmassa Novagon monipuolisen osaamisen ja laajan asiantuntijaverkoston avulla.

Novago Yrityskehitys Oy tarjoaa henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa ja ohjausta Lohjan, Hangon, Inkoon, Raaseporin ja Siuntion kunnissa. Novagon toimistot sijaitsevat osoitteissa Nummentie 12 – 14, 08100 Lohja ja Oikotie 8, Tammisaari, mutta yritysneuvojat voivat niin halutessasi sopia tapaamisen kanssasi myös muualle.

Varaa aika soittamalla (019) 369 1865 tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostiin info@novago.fi tai chatin kautta. Uutta yritystä perustava voi varata ajan auditoituun uusyritysneuvontaan myös sähköisestä kalenteristamme.

Novago – yrittämisen ytimessä. Lue lisää www.novago.fi ja lataa Novagon esite.

Lohjalaisena yrittäjänä Sinun kannattaa käyttää hyväksesi Novagon luottamuksellista ja maksutonta asiantuntemusta, jonka tarjoaa Lohjan kaupunki. Novago on osa valtakunnallista Suomen Uusyritysverkostoa.

Sinun kannattaa vierailla myös valtakunnallisessa yrityspalvelusivustossa https://www.suomi.fi/yritykselle.

Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia

Luksia järjestää yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville monipuolista koulutusta, lisätietoa Luksian sivuilta.