Ohjelmisto

Lohjan Teatterin esityskausi 2022-2023

”Erilaiset taidelähtöiset toimintamuodot sosiaali- ja terveydenhuollossa ovat osoittaneet vaikuttavuutensa. Taidetoiminta on otettava vahvasti huomioon edessä olevassa sote-uudistuksessa erityisesti ennalta ehkäisevässä toiminnassa. Taiteen merkitys on tiedostettu myös työhyvinvoinnin kannalta. On olemassa tutkimusnäyttöä siitä, että kulttuurin harrastaminen vaikuttaa myös työhyvinvointiin. Mitä enemmän käy teatterissa tai konserteissa, sitä parempi on työhyvinvointi.”

Näin sanaili pandemian alussa silloinen peruspalveluministerimme THL: n sivustolla. Pandemia-aika kuritti kuitenkin aika vahvasti tapahtuma-alaa ja nyt voimme vain toivoa, että huolella ja rakkaudella valmistetut esityksemme jatkuvat mahdollisten seuraavienkin pandemia-aikojen ylitse. Se on meidän kaikkien hyvinvoinnin edellytys.

   

Lohjan Teatteri tarjoaa jälleen musikaalien ystäville herkkukattauksen. Klassikkomusikaali The Sound of Music ilahduttaa koko syys-ja talvikauden upealla musiikillaan. Sen tarina antaa romanttisia hetkiä katsojalleen ja suorastaan hätkähdyttää ajankohtaisuudellaan.

Ensi keväänä Lohja 700 juhlavuoden kunniaksi räätälöimme yhdessä yleisen kulttuurin kanssa Love Lohja – konsertin, joka on musiikillinen kunnianosoitus lohjalaisille asukkaille. Näitä suuria tunteita liikuttavia konsertteja on vain kaksi Laurentius-salissa, joten nopeat varaajat pääsevät osaksi unohtumatonta, ainutkertaista elämystä.

Keväällä saamme myös vihdoin nähdä varta vasten Lohjan Teatterille tehdyn, koko perheelle suunnatun kantaesityssadun Professori TikTak ja Aikakone, joka niin ikään tuo hienon lisän juhlavuoteen. Ensi keväänä palaamme siis taas normaaliin aikaan ja hauskuutamme tällä, kauan odotetulla fantasiaseikkailulla koko perhettä, lapsista aikuisiin.

Olemme todella kiitollisia jokaisesta asiakkaastamme ja ikävöimme jo kovasti täysinäisiä saleja, sillä ilman teitä, ei olisi todellakaan meitä!

Nappaa toimistostamme mukaan uusi yhteisesitteemme, josta näet koko kauden ohjelmiston!

Tervetuloa Lohjan Teatteriin!

Ohjaaja-johtaja Sari Niinikoski