Työterveyshuolto

TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT LOHJAN KAUPUNGIN TYÖNTEKIJÖILLE JA YRITYS-/YRITTÄJÄASIAKKAILLE 1.1.2020 ALKAEN:

Kaupungin työterveyshuolto siirtyy 1.1.2020 alkaen osaksi Keski-Uudenmaan työterveys Oy:tä ja Uudenmaan työterveys Oy:tä. Muutos perustuu lainsäädäntöön, jonka perusteella työterveystoiminta on yhtiöitettävä. Muutos takaa paikalliset, hyvin saavutettavat työterveyspalvelut ja parantaa työterveyshuollon palveluja, laatua ja vaikuttavuutta.

Työterveydessä jatkaa edelleenkin sama tuttu henkilökunta, mutta työnjaossa tapahtuu muutoksia.

  • Yritysten työterveyshoitajina Uudenmaan Työterveys Oy:ssä toimivat vuoden alusta lähtien Minna Nordström ja Elina Voutilainen.
  • Kaupungin työterveyshoitajina Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:ssä Leena Nurmio, Saila Roine ja Katja Apell.

Terveystarkastukset ja työkykyyn liittyvät asiat hoidetaan kuitenkin edelleen työpaikan omassa toimipaikassa Lohjalla. Lohjan kaupungin työntekijöiden työterveyspalvelujen laajuuteen muutoksella ei ole vaikutusta.

Työterveyshuollon ajanvarauksen puhelinnumero vaihtuu ja on jatkossa 1.1.2020 alkaen kaupungin työntekijöille 09-4134 0100. Sama ajanvarausnumero palvelee niin Lohjan kuin Vihdin ja Karkkilan alueen asiakkaita. Nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.keski-uudenmaantyoterveys.fi/

 

Alueen yrityksiä palvelee jatkossa Uudenmaan työterveys Oy, jonka osaksi Lohjan kaupungin työterveyskeskus liittyy. Yritysten työterveyshoitajina toimivat vuoden alusta lähtien Minna Nordström ja Elina Voutilainen samoissa tutuissa tiloissa. Yritysten työntekijöiden ajanvarausnumero on 09-4132 0100. Nykyisiin asiakasyrityksiin ollaan yhteydessä työterveyssopimusten päivittämistä varten. Nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.uudenmaantyoterveys.fi/

Jatkossa kaikkia asiakkaitamme palvelevat myös muut Keski-Uudenmaan ja Uudenmaan työterveyden toimipisteet.

Toimipaikkojen osoitteet:

Mäntsälä: Mustamäentie 42, 04600 Mäntsälä

Tuusula: Koskenmäenpolku 4, 04300 Tuusula

Nurmijärvi: Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi

Klaukkala: Vaskomäentie 2, 01800 Klaukkala

Lohja: Liessaarenkatu 3, 08100 Lohja

Karkkila: Valtatie 26, 03600 Karkkila

Vihti: Nummenselkä 2, 03100 Nummela