Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen

Palveluiden nykyiset puhelinnumerot vaihtuvat vuoden alusta vaiheittain uusiin. Nykyiset palvelunumerot, jotka löytyvät myös lohja.fi -sivuilta, ovat voimassa kunnes uudet hyvinvointialueen palvelunumerot avataan. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue asiakaspalvelu ja vaihde (avataan 2.1.2023) p. 029 151 2000, avoinna arkisin klo 8-16.
Ajankohtaiset tiedot sote-palveluista

Lääkärien rekrytointi

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme Lohjalle terveyskeskuslääkäriksi, olitpa sitten nuorempi tai kokeneempi kollega.

Lyhyempiä vuosilomasijaisuuksia ja pidempiä opintovapaa- ja vanhempainvapaasijaisuuksia on yleensä hyvin tarjolla, esimerkiksi YEK tai erikoistumispalvelun suorittamiseksi.

Vakituisia virkoja on harvoin auki ja ajankohtaisen tilanteen löydät kuntarekrystä.

Terveyskeskuslääkärin virkoja meillä on 25 Lohjan Keskustan terveysasemalla ja Perhekeskuksessa ja seitsemän geriatrisissa lääkäripalveluissa. Erikoislääkäreitä meistä on yli puolet. Terveyskeskuksessamme on hyvin laajasti eri alojen erityistyöntekijöitä työskentelemässä yhdessä lääkäreiden ja potilaiden kanssa.

Toimimme tiiviissä koulutusyhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa, meillä on koulutusoikeudet yleislääketieteen osalta 1. vuoden kandista erikoislääkäriksi asti ja geriatrian osalta vuoden sairaalapalvelun osalta. Paikkakunnalla toimii myös monialainen HUS Lohjan sairaala, jonka kanssa meillä on hyvä yhteistyö.

Työ meillä on monipuolista ja työkuvaan voi itse vaikuttaa, oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Olemme joustavia osa-aikatyön suhteen. Virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta ei ole.

Meillä on maksuton työmatkakuljetus Helsingistä Lohjalle ja tarvittaessa voit vuokrata Lohjan kaupungin vuokra-asunnon.

Tästä näet, mitä Lohjan terveyskeskuksessa tapahtuu, kun ovet ovat suljettuina potilailta: katso video.

 

Lisätietoja lääkärintyöstä Lohjalla antavat mielellään:

Geriatri, ayl Kati Launonen, kati.launonen(at)luvn.fi, puh. 044 369 2840, kotihoito, osastot

YLE el, yl Valtteri Kiuru, valtteri.kiuru(at)luvn.fi, puh. 044 374 3570, kaikki tehtävät