Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen

Palveluiden nykyiset puhelinnumerot vaihtuvat vuoden alusta vaiheittain uusiin. Nykyiset palvelunumerot, jotka löytyvät myös lohja.fi -sivuilta, ovat voimassa kunnes uudet hyvinvointialueen palvelunumerot avataan. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue asiakaspalvelu ja vaihde (avataan 2.1.2023) p. 029 151 2000, avoinna arkisin klo 8-16.
Ajankohtaiset tiedot sote-palveluista

Hoitoon hakeutuminen

Lohjan suun terveydenhuollossa toteutetaan hammaslääkärien ja suuhygienistien välistä työnjakoa. Asiakas voi saada hoitoajan kummallekin ammattiryhmälle yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan.

Ajanvaraus tekee ensikontaktissa hoidon tarpeen arvion. Päivystyskäynti järjestetään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hammaslääkäripäivystys.

Tilapäistä suojelua saavien hoitoon hakeutuminen
Kiireettömän hoidon hoitavan yksityistahon tiedot saa aina omasta vastaanottokeskuksesta ja kiireellisen/välttämättömän hoidon osalta voi olla suun terveydenhuollon ajanvaraukseen yhteydessä.

Olisi toivottavaa, jos voisit tuoda mukanasi vastaanottokäynnille aikaisemmat suun alueen röntgen-kuvat, lääkeluettelon, vakituisen lääkityksen reseptit sekä tiedot allergioista. Esitietolomakkeen voit täyttää ja tulostaa mukaasi Ajanvaraus ja neuvonta -sivulta.

Valtioneuvoston asetus neuvolatoiminnasta, koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta sekä lasten ja nuorten ehkäisevästä suun terveydenhuollosta ohjaa lasten ja nuorten tarkastusten ajankohtia.