Sosiaali- ja terveyspalvelut

Suun terveydenhuolto

Ajankohtaista infoa:

Olemme alkaneet rajoitetusti antamaan kiireettömän hammashoidon palveluita. Koronatilanteesta johtuen hoitoajat voivat olla normaalia pidempiä ja aivan kaikkia toimenpiteitä ei ole tällä hetkellä mahdollista tehdä. Hoitoon on turvallista tulla. Yli 70-vuotiaat ja yleisterveyden vuoksi riskipotilaina pidettävät potilaat ohjaamme hoitoloissa etäämmälle muista potilaista. Toistaiseksi potilaamme myös varustetaan odotustiloissa suu-nenä-suojaimilla.

Muistathan, että tulet hoitolaan vain ajanvarauksella ja terveenä. Jos sairastut ajanvarauksen jälkeen, ole yhteydessä ajanvaraukseemme ma-pe klo 8-15, puhelin 019 369 2211.
Ohje suun terveydenhuollon asiakkaille:
Älä tule hammashoitoon, jos
• sinulla on hengitystieinfektio-oireita kuten kuumetta, nuhaa tai yskää tai
• olet koronaviruskaranteenissa tai
• olet ollut viimeisen kahden viikon aikana lähikontaktissa koronavirusinfektiota sairastavan kanssa tai
• olet palannut ulkomaan matkalta edeltävän kahden viikon aikana
vaan peruuta ja siirrä varattu aika. Näin suojelet muita potilaita ja henkilökuntaa tartunnalta.

Koronavirusinfektion saaneet potilaat, joilla on päivystyksellistä hammashoidon tarvetta, hoidetaan HUS:n suu- ja leukakirurgian yksikössä. Ajanvaraus antaa COVID19-potilaille tarkemmat ohjeet. (tiedote 25.6.2020)

 

 

Yleistä tietoa meistä:

Sinua on palvelemassa yli 70 ammattilaista hoitoloissamme. Tarjoamme sinulle juuri sinun tarpeittesi mukaisia suun terveydenhuollon palveluita. Meille on tärkeää että:

  • Voimme tukea sinun omaa hoitoasi jotta saat pidettyä suusi ja hampaasi terveenä
  • Tunnistamme henkilökohtaisen hoidontarpeesi ja voimme tarjota siihen sopivaa palvelua
  • Tarjoamme palveluita kaikille lohjalaisille: huomioimme eri ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset
  • Teemme yhteistyötä esimerkiksi lääkärien, terveydenhoitajien, neuvolan, koulujen ja vanhuspalveluiden kanssa voidaksemme parantaa palvelujasi ja edistääksemme sinun ja kaikkien lohjalaisten terveyttä

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme –  niinpä palautteesi on tervetullutta. Tästä pääset uuteen sähköiseen palautejärjestelmään.
Huomioithan, että tietoturvasyistä palautteessa ei tule mainita arkaluontoisia tietoja, kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja. Myöskään henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja ei tule mainita.