Mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotto

Mielenterveys- ja päihdepalveluista saat apua, tukea ja hoitoa, jos sinulla on mielenterveyteen ja/tai päihteiden käyttöön liittyviä huolia. Ongelmat voivat liittyä esim. omiin tai läheisen elämänkriiseihin, masennus ja ahdistusoireisiin, tai päihteidenkäyttöön. Vastaanottotyössä työskentelee 10 sairaanhoitajaa ja sosiaaliohjaaja, jotka hoitavat potilaita yhteistyössä omalääkäreiden sekä konsultoivien psykiatrien ja päihdelääkärin kanssa.

Ajanvaraus ja palveluneuvonta

puh. 044 369 2260

  • ma, ti, to klo 8-15
  • ke klo 8-11
  • pe klo 8-14

Poikkeus ajanvarauksessa

Ajalla 28.6.-11.7.2021 avoinna ma-pe klo 8-11

Vastaanotto ilman ajanvarausta

Keskiviikkoisin klo 08.00-10.00 voit hakeutua keskustelemaan päihteiden käyttöön liittyvistä huolista VIAan eli vastaanottoon ilman ajanvarausta. VIAssa ei ole lääkäriä, eikä mahdollisuutta kirjoittaa sairauslomatodistuksia tai ottaa kantaa lääkityksiin.

VIA toimii Päihdeklinikalla (Lohjan sairaala, Sairaalatie 8, L-rakennus). Ilmoittautuminen palveluneuvojalle toimistoon.

Poikkeus aukioloajoissa

VIA on tauolla 28.6-15.8.2021.

Mikäli sinulla on jo olemassa oleva asiakkuus mielenterveys- ja päihdepalveluissa tai asiakkuuden päättymisestä on kulunut korkeintaan kuusi kuukautta, ota suoraan yhteyttä sinua viimeksi palvelleeseen työntekijään.