Ajankohtaista

 

Koronarokotukset Lohjalla helmikuussa 2021

20.01.2021

Neuvolatoiminnassa varaudutaan väestön koronarokottamisten käynnistymiseen kaupungin linjausten mukaisesti. Neuvolaterveydenhoitajat osallistuvat koronarokotusten toteuttamiseen omalla työpanoksellaan. Toteutuvat joukkorokotukset saattavat jonkin verran vaikuttaa neuvola-aikojen saatavuuteen.

Pahoittelemme poikkeustilanteesta johtuvia muutoksia neuvolatoiminnassa.

 

Influenssarokotukset neuvoloissa

27.11.2020

Kausi-influenssarokotuksia tarjotaan tällä hetkellä:

  • raskaana oleville ja heidän puolisoilleen
  • alle 6kk ikäisten lasten vanhemmille
  • 6-23 kk ikäisille lapsille yksi annos rokotetta
  • 24 kk- 6 v ikäisille lapsille

Yli 2- vuotiaat saavat rokotteen nenäsumutteena. Influenssarokotukset toteutetaan tänä vuonna ajanvarauksella koronatilanteesta johtuen. Rokotteen saa myös normaalien neuvolakäyntien yhteydessä. Kysy lisää ja varaa aika omalta terveydenhoitajaltasi, yhteystiedot karttapalvelu

Toiminta neuvolassa syksyllä 2020

1.10.2020

Kevään poikkeusoloista sekä kesäajan keskitetystä toiminnasta johtuen osaa leikki-ikäisten tarkastuksista ei ole pystytty toteuttamaan. Pyrimme syksyn aikana tarjoamaan keväällä ja kesällä 2020 syntymäpäiviään viettäneille lapsille ikäkausitarkastuksen.
Mikäli lapsesi tarkastus on jäänyt väliin, otathan yhteyttä perheen omaan terveydenhoitajaan ajan varaamiseksi. Voit tarkistaa terveydenhoitajan ja puhelinnumeron tästä karttapalvelu

Suositeltavaa on, että neuvolaan saavutaan mahdollisimman pienellä kokoonpanolla. Molemmat vanhemmat ovat kuitenkin tervetulleita käynneille normaaliin tapaan.

Neuvolatyöntekijöillä on käytössä suu-nenäsuojaimet. Kerrothan leikki-ikäiselle lapsellesi etukäteen, että tutuilla työntekijöillä on nyt suojaimet käytössä tartuntariskin vähentämiseksi. Pyydämme myös aikuisia asiakkaitamme pukemaan kasvoilleen suu-nenäsuojaimen heti sisään tullessa.
Maskeja ja käsidesiä löytyy sisäänkäynnin lähettyviltä.

Ethän tule sairaana neuvolaan! Jos sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, ota yhteyttä puhelimitse. Ajan voit peruuttaa tai jättää yhteydenottopyynnön myös sähköpostitse neuvolat.lohja(a)lohja.fi. Älä liitä postiisi sosiaaliturvatunnusta, yhteys ei ole suojattu.

 

Web-ajanvaraus eAsioinnin kautta Aurlahden neuvolan asiakkaille on tällä hetkellä korona-tilanteen vuoksi pois käytöstä

 

 

.