Ajankohtaista

Influenssarokotukset alkavat neuvoloissa

10.9.2020

Kausi-influenssarokotuksia suositellaan kaikille raskaana oleville, alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Yli 2- vuotiaat saavat rokotteen nenäsumutteena.
Influenssarokotukset toteutetaan tänä vuonna ajanvarauksella koronatilanteesta johtuen. Rokotteen saa myös neuvolatarkastusten yhteydessä.
Kysy lisää ja varaa aika omalta terveydenhoitajaltasi, yhteystiedot karttapalvelu

Toiminta neuvolassa syksyllä 2020

7.9.2020

Kevään poikkeusoloista sekä kesäajan keskitetystä toiminnasta johtuen osaa leikki-ikäisten tarkastuksista ei ole pystytty toteuttamaan. Pyrimme nyt tarjoamaan keväällä ja kesällä 2020 syntymäpäiviään viettäneille lapsille ikäkausitarkastuksen.
Mikäli lapsesi tarkastus on jäänyt väliin, otathan yhteyttä perheen omaan terveydenhoitajaan ajan varaamiseksi. Voit tarkistaa terveydenhoitajan ja puhelinnumeron tästä karttapalvelu

Suositeltavaa on, että neuvolaan saavutaan mahdollisimman pienellä kokoonpanolla. Tarkastukseen tuleva lapsi yhden vanhemman seurassa, muun perheen jäädessä kotiin.
Tällä hetkellä toivomme myös äitiysneuvola-asiakkaiden saapuvan neuvolaan yksin, ellei toisin ole sovittu terveydenhoitajan kanssa.

Neuvolatyöntekijöillä on käytössä hengityssuojaimet. Kerrothan leikki-ikäiselle lapsellesi etukäteen, että tutuilla työntekijöillä on nyt suojaimet käytössä tartuntariskin vähentämiseksi. Pyydämme myös aikuisia asiakkaitamme pukemaan kasvoilleen hengityssuojaimen heti sisään tullessa.
Hengityssuojaimia ja käsidesiä löytyy sisäänkäynnin lähettyviltä.

Ethän tule sairaana neuvolaan! Jos sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, ota yhteyttä puhelimitse. Ajan voit peruuttaa tai jättää yhteydenottopyynnön myös sähköpostitse neuvolat.lohja(a)lohja.fi. Älä liitä postiisi sosiaaliturvatunnusta, yhteys ei ole suojattu.

Sammatin ja Karjalohjan asiakkaat:
Sammatin ja Karjalohjan neuvolat ovat olleet keväästä asti kiinni, ja pyrimme nyt järjestämään palvelua näiden alueiden neuvoloihin resurssien sallimissa rajoissa. Sammatin ja Karjalohjan neuvoloissa ei tällä hetkellä ole vakituista työntekijää.Tarjoamme neuvolakäyntejä kyseisissä neuvoloissa ensisijaisesti raskaana oleville sekä pikkuvauvojen (alle 8 kk) perheille. Lääkärintarkastukset toteutuvat Lohjan muissa neuvoloissa.
Vanhempien lasten ajanvaraukset pyydetään hoitamaan puhelimitse Aurlahden tai Nummen neuvoloiden numeroissa tai sähköpostitse osoitteessa neuvolat.lohja@lohja.fi.

 

Web-ajanvaraus eAsioinnin kautta Aurlahden neuvolan asiakkaille on tällä hetkellä korona-tilanteen vuoksi pois käytöstä

 

 

.