Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen

Palveluiden nykyiset puhelinnumerot vaihtuvat vuoden alusta vaiheittain uusiin. Nykyiset palvelunumerot, jotka löytyvät myös lohja.fi -sivuilta, ovat voimassa kunnes uudet hyvinvointialueen palvelunumerot avataan. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue asiakaspalvelu ja vaihde (avataan 2.1.2023) p. 029 151 2000, avoinna arkisin klo 8-16.
Ajankohtaiset tiedot sote-palveluista

Kotiutustiimi

Kotiutustiimi toimii koko Lohjan alueella yhteistyössä kotihoidon, osastojen, erikoissairaanhoidon, omaisten, sosiaalityöntekijöiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kotiutustiimin tavoitteena on asiakkaan mahdollisimman nopea, turvallinen ja sujuva kotiutuminen päivystyspoliklinikalta, sairaalan ja terveyskeskuksen osastoilta sekä turvallinen kotona oleminen toipilasaikana. Kotiutustiimin työntekijä käy tarvittaessa tapaamassa asiakasta jo sairaalassa tai terveyskeskuksessa selvittääkseen tilanteen ja avun tarpeen sekä varmistaakseen sujuvan kotiutuksen.

Asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen palvelusuunnitelma. Mahdollisesta jatkohoidosta vastaa alueen kotihoito tai muu taho (omaiset, omaishoitaja, muu hoitoyksikkö tai kolmas sektori).

Kotiutustiimiin kuuluu kolme sairaanhoitajaa ja kaksi lähihoitajaa sekä fysioterapeutti.

Kotiutustiimin kartoittava kotikäynti on maksuton. Muuten kotiutustiimin käynnit ovat maksullisia ja yhtenäisiä kotihoidon muiden maksujen kanssa. Kotihoidon maksut

Palvelut

  • Sairaanhoitajan tai lähihoitajan kotikäynnit
  • Hoidon suunnittelu yhdessä yhteistyötahojen ja asiakkaan kanssa
  • Apuvälineiden tarpeen arviointi, sovitus ja toimitus kotiin
  • Lääkkeiden hankinnassa avustaminen (lääkekustannukset maksaa asiakas)
  • Tukipalveluiden kartoitus ja aloittaminen
  • Omaisten tukeminen

Yhteystiedot

Kotiutustiimin postiosoite: Ojamonkatu 34, 08100 Lohja
Tavoitat meidät puh 044 374 0344 klo 8:00 – 20:00 seitsemänä päivänä viikossa