OJAMOTALO

 

OJAMOTALO

monitoimijatalossa yhdessä olemme enemmän

 

Ojamotalon sivustolle tullaan lisäämään materiaalia ja tietoa sitä mukaa, kun sitä tuotetaan. Ojamotalon allianssiprojektiryhmän työskentely on avointa ja läpinäkyvää.

 

 

Heinäkuu 2019: Parakkirakennuksen siirtäminen päiväkodin lähelle on kohta valmis. Koulun entiseltä välituntialueelta valmistellaan telineiden ja aktiviteettien siirtämistä rakentamisen ajaksi uudelle välituntialueelle alapihalle.


 

24.6.2019 Artikkeli Ojamon monitoimijatalon toteutuksesta julkaistiin Rakennuslehti.fi:ssä
https://www.rakennuslehti.fi/2019/06/skanska-rakentaa-ojamotalon-lohjalle/

”Uusi Ojamotalo nostaa Ojamon asuntoalueen kiinnostavuutta ja samalla mahdollistaa usean kunnallisen palvelun tarjoamisen yhdestä palvelukeskuksesta käsin. Lisäksi kaupunki panostaa Ojamotalon rakentamisen yhteydessä lähialueen ympäristön viihtyisyyteen ja liikuntamahdollisuuksiin”, Lohjan kaupungin palvelutuotantojohtaja Pasi Perämäki sanoo tiedotteessa.”

 

Viikko 23: Parakkirakennuksen siirtäminen edistyy niin, että tulevalle sijoituspaikalle ovat tulleet maansiirtokoneet.

 

Viikko 21: Parakkirakennuksen siirtäminen pois tulevan monitoimijatalon rakennustyömaan alta on aloitettu raivaamalla viereisen päiväkodin lähistön metsiköstä sille sijoituspaikka. 

 

15.5.2019 Kaupunginvaltuusto päättää, että Ojamotalon allianssi siirtyy kehitysvaiheesta toteutusvaiheeseen kehitysvaiheen suunnitelmien mukaan.

6.5.2019 Kaupunginhallitus päättää esittää valtuustolle, että Ojamotalon allianssi siirtyy kehitysvaiheesta toteutusvaiheeseen kehitysvaiheen suunnitelmien mukaan.

1.-5.4.2019 Ramboll suorittaa pohjatutkimuksia Ojamon koulun ja kirjaston alueella.
Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä!
Lisätietoa hankkeen etenemisestä julkaistaan tarvittaessa tällä sivustolla.

4.3.2019 Kaupunginhallitus päättää kokouksessaan hyväksyä Ojamotalon hankesuunnitelman jatkosuunnittelun pohjaksi.
Ojamotalon hankesuunnitelma-asia kaikkine liitteineen on luettavissa kaupunginhallituksen 4.3.2019 kokouksen pöytäkirjasta.

 

Ojamotalon keskeisiä suunnitelmia:

 

 

 

Palautetta voi lähettää sähköpostilla Ojamotalon johtaja Mika Sipposelle osoitteeseen mika.sipponen@lohja.fi  ja  asiakkuuspäällikkö Juha Lembergille osoitteeseen juha.lemberg@lohja.fi. Kaikki palautteet viedään Ojamotalon allianssiprojektiryhmälle.