Pusulasta ja Nummelta Lohjan kutsuliikenteen kyydissä Lohjan keskustaan ja Karkkilaan

Kutsuliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä

Lohjan kaupunki tarjoaa kyytejä kutsuliikenteellä ajalla 8.6.2018 – 3.8.2018 asiointiyhteyksin Pusulasta Lohjan keskustaan, Lohjantähden kulmille sekä Karkkilaan.

Perjantaisin auto lähtee klo 10.00 Pusulan keskustasta (kirkon vierestä) ja ajaa Nummen kirkon, Saukkolan kauppakujan, Lohjantien/Saukkolantien ja Lempolan kautta Lohjan torille (Lohjantähden eteen). Paluukuljetus samalle reitille on klo 13.00. Vuoro on kaikille avointa joukkoliikennettä ja kyytiin voi tulla mistä vain matkan varrelta, myös niistä paikoista missä ei ole pysäkkiä ehtona, että auto pystyy ottamaan tai jättämään matkustajia turvallisesti. Vuoro voi tarvittaessa viedä Lohjalla myös esim. Neidonkeitaalle.  Keskiviikkoisin auto Lähtee Pusulasta (kirkon vierestä) klo 13.00 matkaten Ikkalan kautta Karkkilan keskustaan ja marketeille (Citymarket ja Prisma). Paluukuljetus samalle reitille on klo 15.00. Yhteydet ajetaan Lohjan kaupungin tilaamalla kutsuliikenteen autolla, jota liikennöi Taxiline Koskinen Oy.  Karkkilan tai Lohjan vuoroihin ei tarvitse erikseen tilata kuljetusta, mutta mikäli tarvitsee esim. Pusulassa auton hakevan hieman kauempaa pysäkistä, voi kutsuliikenteen auton kuljettajalle soittaa ja sopia kuljetuspoikkeamasta.

Kutsuliikenteen puhelinnumero autoon on: 010 320 6210. Autoon voi soittaa kaikkina arkipäivinä klo 9-16 välillä. Kutsuliikenne ja vuoroyhteydet Pusulasta Lohjalle ja Karkkilaan, ovat kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä. Matka hinta on aina 3,30 euroa/suunta matkan pituudesta riippumatta.

Lue lisää kutsuliikenteestä: https://www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi/fi/lohja/etusivu.htm