Lohjan kotisivuja koskeva kävijätutkimus on nyt käynnissä

Käythän vastaamassa kävijätutkimukseen toukokuun loppuun mennessä. Tutkimustieto on meille ensiarvoisen tärkeää sivuston jatkokehittelyn kannalta.

Lohjan kaupungin www.lohja.fi sivustolla on parhaillaan auki kävijätutkimus. Kysely aukeaa Sinulle sivuston alalaidassa automaattisesti.

Tutkimuksen avulla saamme tietoa siitä, miksi kävijä on tullut sivustollemme, millainen käyttäjäkunta meillä on sivustolla ja kuinka usein käyttäjä sivustomme tarvitsee.  Meitä kiinnostaa myös näkemys sivuston helppokäyttöisyydestä  ja toimivuus mobiililaitteilla. Kyselyllä kartoitamme myös sidosryhmiämme sivuston jatkokehittelyä varten.

Kysymme myös mielipidettä mieluisimmasta asiointitavasta ja mielikuvaa kaupungista. Vastaajilta toivotaan myös näkemystä siitä, onko sivustolla tärkeintä tapahtumakoonti, kohderyhmä-ajattelu, yhteystiedot ja osoitteet, vaivaton sähköinen asiointi vai yleinen houkuttelevuus Lohjasta asuinpaikkana -ja yritysten sijaintipaikkana.

Kysely on auki vastaajille ainakin toukokuun loppuun saakka riippuen millaiset vastaajamäärät tähän saamme. Vastaaminen on helppoa, se vie n. 5 minuuttia, ja arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken Lohja-aiheisia tuotepalkintoja. Kävijätutkimuksessa ilmenneitä toiveita jatkotyöstämme yhteistyössä paikallisen oppilaitoksen kanssa, opiskelijatyönä.

 

 

Share This