Lohjalainen yhdistys! Osallistu huikeaan arvontaan ja voita upea sauna!

DNA lahjoittaa hienon messusaunamökin yhdelle onnekkaalle lohjalaiselle yhdistykselle!

DNA arpoo Asuntomessuilla 9.7.-8.8. esillä olevan kauniin Ehtasaunan niiden lohjalaisten yhdistysten kesken, jotka toiminnallaan Lohjalla:

– Tukevat perheiden tai lasten arkea

ja/tai 

– Tukevat vanhusten arkea

ja/tai 

– Edistävät vähävaraisten ihmisten pärjäämistä arjessa

– Perheystävällisyys, vanhusten ja vähävaraisten perheiden pärjääminen yhteiskunnassa on tärkeää DNA:lle. Haluamme toimia vastuullisesti ja lahjoitamme siksi tämän messuilla käytettävän Ehtasaunamökin Lohjalla toimivalle yhdistykselle, kertoo DNA:n johtaja Jarno Haikonen ja toivottaa lahjoituksen myötä lohjalaisille iloa arkeen. – Tämä on hieno ele ja lahjoitus, iloitsee Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula ja toivoo, että saunasta tulee olemaan paljon iloa sen voittavalle yhdistykselle ja yhteisölle. DNA Saunamökkiä voi käydä katsomassa Hiidensalmen Asuntomessuilla 9.7.-8.8.

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää DNA Oyj, PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6.

Arvontaan voivat osallistua kaikki lohjalaiset rekisteröidyt yhdistykset. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyistä vastaavan yrityksen tai järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä ja työntekijöiden perheenjäsenillä.

Arvonnan osallistumisaika on 9.7.2021-9.9.2021. Arvontaan voivat osallistua Lohjalla toimivat rekisteröidyt yhdistykset, jolla on toimipaikka Lohjalla, ja jotka toiminnallaan:  

– Tukevat perheiden tai lasten arkea ja/tai

– Tukevat vanhusten arkea ja/tai

– Edistävät vähävaraisten ihmisten pärjäämistä arjessa

Saunan on pysyttävä Lohjalla ja palveltava yllämainittuja kohderyhmiä/kohderyhmää.

Lohjan kaupunki vastaa edellytysten täyttymisen arvioinnista ja DNA puolestaan arvonnan käytännön toteutuksesta. Palkintona arvotaan kilpailun päätyttyä viikolla 37 kaikkien arvontaan oikeutettujen osallistujien kesken. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake, joka löytyy tämän sivun lopusta.

Palkinto sisältää:  

Lohjan Asuntomessujen DNA:n messuosasto / Saunan hinta-arvio 18900 euroa sis. alv + lisävarusteet (Yale-älylukko ja Daikin ilmalämpöpumppu, yhteensä hinta 2500€ sis. alv)

Malli Vihta L
– 88 mm lämellihirsirunko
– Ikkunat ja ovi kaksinkertaisilla laseilla
– Eristeet 100 mm, katto ja lattia
– Ulkopuolen ja sisäpuolen pintakäsittely
– Kiuas Harvia 16
– Kuusilankkulauteet
– Katettu terassi saunan edessä
– Avoterassi saunan päädyssä
– Sähköistys pieni

Sivuvarasto

Palkinto ei sisällä: 

Ei sisällä perustuksia. Saunaan ei ole vedetty vesiä. Voittaja vastaa perustuksista, rakennusluvista sekä mahdollisista poikkeusluvista. Suosittelemme selvittämään ennen arvontaan osallistumista saunan mahdollisen paikan ja onko siihen mahdollista saada tarvittavat luvat, jos saunan voittaa.

Saunan kuljetus ja saunan perustukset

Sauna siirretään viikolla 32 Lohjan kaupungin varastoon ja toimitetaan erikseen sovittuna aikana voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. DNA vastaa kuljetuskustannuksista. Saunan kasaa voittaja paikan päällä. Tärkeää on, että saunan perustukset on tehty kunnolla ennen sovittua toimitusta. Jos perustukset ovat kunnossa ja maa on tasainen niin Ehtasauna voi kasata saunan terassin ja terassin katon kohteessa kuljetuksen yhteydessä.

Liitteenä piirustukset ja perustuksen mittakuva:

1 kerros

RAK_perustus

Leikkaus

Julkis1_50  

Arvonnat suoritetaan viikolla 37. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei saada tavoitettua kahden (2) viikon aikana arvonnan jälkeen, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamatta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja.

Yhdistykset/osallistujat, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle.

Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. DNA vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan osoitteeseen Lohjan alueella. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Luovutus yhdessä voittajan kanssa sovittuna aikana.

Arvontaan osallistuneiden yhdistysten edustajien henkilötietoja käsitellään palkinnon luovutukseen liittyvän yhteydenpidon yhteydessä. Tiedot poistetaan (3) kolmen kuukauden jälkeen kampanjasta. Katso tietosuojasisältö tarkemmin henkilötietojen käsittelystä dna.fi/tietosuoja. Arvonnassa voittaneen yhdistyksen nimi voidaan julkaista. Julkaiseminen tapahtuu arvontaan liittyvällä sivustolla.

DNA Oyj vastaa arpajaisveroista.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Lisätietoja saunasta DNA head of marketing, retail, Riikka Pellosniemi  riikka.pellosniemi@dna.fi

Lisätietoja lomakkeesta / osallistumisesta: Lohjan kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Evita Malm, evita.malm@lohja.fi

Osallistumislomake:

DNA Sauna / Arvonta Lohjalaisille yhdistyksille

Osallistumislomake liittyen DNA / Ehtasauna -arvontaan lohjalaisille yhdistyksille. Lue kilpailun säännöt ennen osallistumista osoitteesta lohja.fi.
  • Lisätietoja

Share This